daki Legend 01.05.2007 #1 Tri pehara na Styling-u dobio je clan naseg foruma Eso_Tz Keca svi znamo od prije *Prvo mjesto - German style *Prvo mjesto - Izbor publike *Trece mjesto - Izbor zirija Eso brate, cestitam. Evo i ljepotana
Tri pehara na Styling-u dobio je clan naseg foruma Eso_Tz Keca svi znamo od prije *Prvo mjesto - German style *Prvo mjesto - Izbor publike *Trece mjesto - Izbor zirija Eso brate, cestitam. Evo i ljepotana
daki Legend 02.05.2007 #3 Plus oni sa db, plus sto ponistise oni 147 decibela dusmani al hajd nema veze
Sporting Član 02.05.2007 #9 nismo je napisao(la): svaka cast cestitke i od mene pa i zasluzio je... Kliknite za proširenje... Normala da je zasluziooo... hehe, stvarno u Golfa je ulozeno i para i znanja...
nismo je napisao(la): svaka cast cestitke i od mene pa i zasluzio je... Kliknite za proširenje... Normala da je zasluziooo... hehe, stvarno u Golfa je ulozeno i para i znanja...
George Član 02.05.2007 #11 Svaka čast. Vidio sam kola od nekih sa bhtuning-a upitao sam se sa jednim clanom sjedio je na crnoj hondi, u 10-tom cu valjda sve vidjeti!
Svaka čast. Vidio sam kola od nekih sa bhtuning-a upitao sam se sa jednim clanom sjedio je na crnoj hondi, u 10-tom cu valjda sve vidjeti!