Trebate nesto kupiti, da vam mi pomognemo?

Trebate nesto kupiti, da vam mi pomognemo?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ja sam cuo da ti bajkeri koji su u timovima nekim skupljaju tako pare jedni drugima kad zatreba za nekog dijela a preko foruma je to vec malo teze organizovat. Nije se jednom pokretala prica na forumu da se skupe pare za nekog pa se rijetko kad skupi nesto dostojno.

Član
GOLF TZ je napisao(la):
cekaj, 15000 clanova i svakog mjeseca se mijenja po jedan... znaci da ce krug zavrsiti (tj. da ce svaki clan dobiti svoj dio) za nekih 1250 godina... :D

:lol: ;) Za 1250 godina cu dobiti novu lamelu :lol:

Ja bas i nisam nesto za ovo, jel realno gledajuci, ko radi, moze sebi zaraditi ako vec hoce uloziti u auto, ne mora za mjesec sve, al' polagano se moze.. Ja crncim svaki dan u sedmici po 10 sati, ne da bi dijelio, vec imao za sebe, nije marka puno, dvije tri, ne bitno, jest puno ako znam da doticni koji ce pokupiti tu lovu nece k**** da makne da sam sebi zaradi dio, vec ceka da mu neko to pokloni... Buduci da svi imamo pravo na misljenje, ovo je moje, hajdi pomoci nekome da nadje neki dio, al' pomagati nekome sakupljati lovu da on trosi na sebe, ne pada mi napamet. Da je kakva humanitarna organizacija nekome za lijecenje uvijek cu dati, al' ovo je za mene cista glupost. Sto bi ja radio za nekoga, kad taj je sigurno sposoban i sam da sebi zaradi...

Član
nemoze se skupiti djeci i ljudima koji umiru vi bi skupljali za dijelove :( mislim realno je to da zivis u bosni tak da znas i sam kakvi smo mi ljudi cast izuzetcima..

Član
GTI FAN je napisao(la):
GOLF TZ je napisao(la):
cekaj, 15000 clanova i svakog mjeseca se mijenja po jedan... znaci da ce krug zavrsiti (tj. da ce svaki clan dobiti svoj dio) za nekih 1250 godina... :D

:lol: ;) Za 1250 godina cu dobiti novu lamelu :lol:

WWWAAAAHHHHAAAAHHHHHAAAAA:cool: najjaci post kralju hgahahaha a ujedno i meni treba jedna ;););)

Član
http://www.bhtuning.com/pomoc-za-bebu-rodjenu-bez-obje-rukice-akcija-t-64146-8.html

Trenutno imamo 28,809 registrovanih članova.
akciji se odazvalo 10 clanova.

Pa je li vas stid i strah Boga?!

Sve ti je jasno! Evo trebala je pomoc ovoj maloj bebici i koliko nas se odazvalo! Niko! Svaka cast ovima koji su pomogli!
Tako ti je i za sve ostalo!

Član
Ideja je dobra,kolegijalna i bas moze biti od pomoci svakom od nas i ja je podrzavam.Kao sto kolega sa foruma rece, 1KM te nece ostetiti i svi mozemo odvojiti tu 1KM mjesecno,,i ta te marka moze usreciti,ali bilo bi to zeznuto na kraju mjeseca kad se zavrse uplate i kad treba nekom dati money? Kome onda dati ? Da se prave neka izvlacenja poput nagradne igre,,i to bi teze islo..a i nebi mi nekak fer bilo da se novac daje nekom sa foruma za nove felge,ili za xenone,,a ovamo nekom npr treba neki bitan dio u autu...
Sve u svemu ja podrzajem ovo,pa nek nam je Bog na pomoci ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.