Član
pitanje za ove momke iz zivinica.. de mi recite ima li gdje dole kakva firma da trazi radnika radim sve zivo samo nek ima kesh moze i tz svejedno... javite molim vas ako znate sta....:icon_smile:
Franki je napisao(la):Imas tu clanova iz Zivinica pa se nadam da ce se naci nesto.
A imas na forumu temu sa popisom firmi koje traze radnika.
Pogledaj i na Posao.ba
Ako nekim slucajem bude trebala zamolba javi se da skontamo nesto.
__minel__ je napisao(la):Chuza,mozes li nam objasnit kome se obratit i kakvi su nam potrebni papiri ako zelimo raditi kao Security??i ja sam zagrijan,radim nesto trenutno ali bih volio imati certifikat...
_nerko_ je napisao(la):__minel__ je napisao(la):Chuza,mozes li nam objasnit kome se obratit i kakvi su nam potrebni papiri ako zelimo raditi kao Security??i ja sam zagrijan,radim nesto trenutno ali bih volio imati certifikat...
bilo je par tema o ovome..ali evo i ovdje cu napisati..Tako je bilo barem prije 2 godine.
Odes u MUP,i tamo pitas sta od papire ti treba za polaganje certifikata.Oni ti daju listu sta ti sve treba.Takodje ides u na ljekarsku provjeru,ona ti je oko 110-120KM tako nekako.
Kad skupis svu potrebnu dokumentaciju,to predajes u MUP,i onda cekas Rijesenje tj poziv na akademiju i to je to..
znaci sve je u MUP-u..ja sam mislio da moramo tamo ovamo hodati..i na Vrace se ide??
edo_benz je napisao(la):koju si skolu zavrsio?
__minel__ je napisao(la):Chuza,mozes li nam objasnit kome se obratit i kakvi su nam potrebni papiri ako zelimo raditi kao Security??i ja sam zagrijan,radim nesto trenutno ali bih volio imati certifikat...
__minel__ je napisao(la):zahvaljujem na ovako lijepom tekstu u detalje...ja sam gimnaziju zavrsio..a kako to :tehnicka i fizicka zastita?sta je sta?a je li mi s certifikatom moramo traziti opet posao ili nam ga oni nadju??cuo sam da su bolje placeni s radnim mjestom na bankama..koliko nam treba kesha otprilike sveukupno?
Benny_BMW je napisao(la):druze kupi oglasnik vjeruj mi 90% postoji mogucnost da ces naci posao ima dosta oglasa vecinom vulkanizer i konobari najbolje bi bilo dosdtavljac (ima i toga)