ArminM je napisao(la):
znam jednog koji bi se ranio za ove farove, da vidi da ih rastavljas umro bi ja mislim:icon_biggrin:
Sta mogu kad nemam audija
a sociva su previse dobra da ih ne bi povadio
a i na nekim od farovaje pukla poneka plastikica nazad i malo izgrebano staklo. Naravno sve se to moze plirati i polijepiti ali .....
U slucaju da mi nesto ostane a moze se iskoristiti, javicu ti
A i ja sam tragao za ovim godinama, i samo sam mogao naci nove koji su malo poskupi
a ovo je ispalo sasvim slucajno.
E sad lamela drzi, nemam zamjerku iako mi je sinoc nesto opet crklo pa cemo vidjeti sta je :icon_sad:
Culo se nesto fiiiijjjuuuuuuuuuuuuuuu (kao da se nesto otkaci i zavrti na par hiljada obrtaja, kao da zavrtis lezaj koji malo zuji ne znam kako da drugacije opisem zvuk) i ugasilo se auto, sad je kog majstora - druga - Soleta koji ga znaju u dvoristu pa ce se vidjeti u utorak sta je. Sad kad verglam, sporo vergla i nesto struze slicno kao kad se rasula lamela, s tim da sad kad pritisnem pedalu kvacila imam kvacilo osjeti se da nije korpa. Pa ako neko ima kakvu ideju sta bi sad moglo biti, slusam, pretvorio sam se u uho
Nikako da sastavim mjesec - dva bez kvarova nekih gluposti al poceo sam sve po redu da mijenjam pa cu i ovo dok ne napravim da valja.
A motorni prostor Erole se ne dira dok ne rjesim ove gluposti i mehaniku svu dovedem u red sta mi vrijedi lijepo ako ne radi, ni muziku ni unutra nisam pipnuo nista a stoji mi kuci i materijal i muzika, svaki dan gledam u dva pojacala i 10ak zvucnika i brdo kablova.
Promjenio sam skoro sav zadnji trap a napred imam jos po koju gumicu. Letvu vozam u gepeku, kineticke zamjenio stavio polovne i opet nevaljaju pa cu ipak nove da narucim najvjerovatnije NPR direkt iz Japana, malko ozracene. I to je to za sad.