Član
Pozdrav ekipa nakon corolle iz 2002.god došao je red na nešto starije, Toyota celica 1990. god 1.6 16v sti motor sa 266tkm koji neumorno guta kilometre, posjedujem servisnu knjižicu i knjigu vozila, zadnji pečat ovlaštenog servisa udaren je u sloveniji 1999god, danas se auto nalazi u Imotkom (Dalmacija)
trenutno je na felgama 17", zimski set je na alu 15"
8 zvučnika, alpine radio, rikverc kamera, zatamnjena sva stakla, spuštan apex oprugama, ispušni sustav sa inox loncima od Lastovčića, el retrovizori, daljinsko zaključavanje.. bla bla.. u planu je ubacivati još opreme koju posjedujem ali čekam lijepše vrijeme za to.. kod mene je pola godine, ali evo slike govore više.. ako ih pronađem još, naknadno cu ubacit
slike idu otprilike redom, po datumima... nemam starije slike prije nego je auto farban
carbon folija
nova vs stara
zaštićivanje poda i najveće remek djelo oksidiranja metala
nakon toga pranje i postavljanje dnevnih svjetala
eto uživajte, ja odoh na ručak stiže jooooooooš slika ubrzo!!
trenutno je na felgama 17", zimski set je na alu 15"
8 zvučnika, alpine radio, rikverc kamera, zatamnjena sva stakla, spuštan apex oprugama, ispušni sustav sa inox loncima od Lastovčića, el retrovizori, daljinsko zaključavanje.. bla bla.. u planu je ubacivati još opreme koju posjedujem ali čekam lijepše vrijeme za to.. kod mene je pola godine, ali evo slike govore više.. ako ih pronađem još, naknadno cu ubacit
slike idu otprilike redom, po datumima... nemam starije slike prije nego je auto farban
carbon folija
nova vs stara
zaštićivanje poda i najveće remek djelo oksidiranja metala
nakon toga pranje i postavljanje dnevnih svjetala
eto uživajte, ja odoh na ručak stiže jooooooooš slika ubrzo!!