Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
hahaha sta ces zbog toga sigurno i neces naci vulkanizera da to uradi za 5 markica da on sebe zapali nebih rekao da ce to ijedan da uradi jedino ako naletis na kakvu budalu :lol:
sretno u montazi
Ja sam platio za montazu i balansiranje 50 km jer su se 175 50 R13 razvlacile na 7,5J, parcijalnu cenu rada nisam nikad uspeo da desifrujem ali dobio sam all inclusive stelovanje nagiba i visine gewindi i odokativnu spuru.
Jel mi moze neko objasnit zasto je problem razvuci navedenu dimenziju na 9j, sta je to "top" i kakvo je paljenje u pitanju? Ne razumijem se jbg. :icon_smile:
Je meni su montirali tim topom i ostetili mi rubove,bili su polirani...jer mora nasloniti top na rub...ako imas polirane rubove obavezno im reci da pripaze
Jel mi moze neko objasnit zasto je problem razvuci navedenu dimenziju na 9j, sta je to "top" i kakvo je paljenje u pitanju? Ne razumijem se jbg. :icon_smile:
Ne kontam toliku frku, onaj ko se razumije nastela to bez ikakvih problema.
205/45 meni montiro lik na 9j, bez problema, jedan pumpa on naspe razredjivaca unutra gume i zapali.
Napumpa se bez problema po 2 cm razlike je guma od ruba sa obje strane.
Imam i klip al cu to upludovat za par dana
meni je Zoran u na putu sa Vraca prema Lukavici poslije Jugopetrol pumpe, sa lijeve strane, namontirao topom bez problema 205/50 na 9,5 jota uzeo mi 6KM za dvije gume