Član
lov2xlr8 je napisao(la):ah da niko od nas nikad nije kupio nove gume
a @elmir da cuju ovi iz tigra tu tvoju izjavu da si sigurniji sa michelin nego tigar,pa dali bi ti kompletnu proizvodnju guma
smijesno fakat
Mislis obrnuto
lov2xlr8 je napisao(la):ah da niko od nas nikad nije kupio nove gume
a @elmir da cuju ovi iz tigra tu tvoju izjavu da si sigurniji sa michelin nego tigar,pa dali bi ti kompletnu proizvodnju guma
smijesno fakat
nodiash je napisao(la):eto ispade po nekim mi nikad nismo kupili novih guma :icon_confused: sto se tice zimskih nove samo i kupujem dok ljetne mogu i polovne i nove...zadnje zimske fuldine placo 300km po komadu...eno ih ko nove jos uvijek...dobre odlicne...al dobro, mi nismo kupovali nove gume i wtf mi znamo...
hahaha rece cojk da je sigurniji na tigar nego na michelin i osta ziv
Cinjenica je da se nece niko okretat i budalasat po snijegu al gume su jedino nesto na cemu ne smijes stedit i tacka...guma glavu cuva skupi, nadji, posudi, ukradi al uzmi kako treba gume a tom smecu sama cijena diktira kvalitet..nema se tu sta dalje pricat...
trizex je napisao(la):nodiash je napisao(la):eto ispade po nekim mi nikad nismo kupili novih guma :icon_confused: sto se tice zimskih nove samo i kupujem dok ljetne mogu i polovne i nove...zadnje zimske fuldine placo 300km po komadu...eno ih ko nove jos uvijek...dobre odlicne...al dobro, mi nismo kupovali nove gume i wtf mi znamo...
hahaha rece cojk da je sigurniji na tigar nego na michelin i osta ziv
Cinjenica je da se nece niko okretat i budalasat po snijegu al gume su jedino nesto na cemu ne smijes stedit i tacka...guma glavu cuva skupi, nadji, posudi, ukradi al uzmi kako treba gume a tom smecu sama cijena diktira kvalitet..nema se tu sta dalje pricat...
Jezik pregrizo
MTR je napisao(la):e brate kod mene na Actrosu Continentalke HDL 315/70 R 22 od prosle godine , jos ko nove