Teža prometna nesreća kod Gnojnica na putu Mostar-Nevesinje, 6 osoba ozlijeđeno

Teža prometna nesreća kod Gnojnica na putu Mostar-Nevesinje, 6 osoba ozlijeđeno

BHT Ovisnik
Večeras oko 21 sat dogodila se teža prometna nesreća na regionalnom putu M6.1 koji povezuje Mostar i Nevesinje. U ovoj nesreći su sudjelovala vozila "nissan" (138-T610) i "volvo" (554-T-127). Neslužbeno se doznaje da se "nissan" kretao iz pravca Blagaja, dok je "volvo" išao iz pravca Mostara, te je vjerojatno vršio skretanje prema naselju Gnojnice odnosno Nevesinju, a u tom trenutku je "nissan" oduzeo prednost.

Nesreći su pogodovali i loši vremenski uvjeti i sklizak kolnik. U frontalnom sudaru nije bilo poginulih, ali je 6 osoba ozlijeđeno od kojih 3 teže i one će biti zadržane na bolničkom liječenju u RMC "dr. Safet Mujić", saznaje Bljesak.info od dežurnog liječnika.

SudarGnojniceVolvoNissan_velika2.jpg

SudarGnojniceVolvoNissan_velika.jpg

Također saznaje se da osobe, koje će biti zadržane na liječenju, su sa područja Tuzle. Patrola policije je do dolaska ekipe za očevid osiguravala mjesto nesreće i regulirala prometovanje koje je bilo otežano.

Očevid su obavili pripadnici PU Mostar, a vozila su uklonjena specijalnim vozilom "pauk".

put je stvarno katastrofa ovuda po mraku,ja i prijatelj smo naisli pa minuta poslije udesa,da rotacije nije bilo ne bi ni vidili udes,kamol raskrsnicu...

Gtr_R35 je napisao(la):
wtff :icon_confused:

sta je ovo kod vas samo udesi... :icon_rolleyes:

hoces reci tamo nema :icon_rolleyes::icon_rolleyes:

ovao je mala ali veoma informaciona drzava, u BiH se zna i kad "Pero" u BL prne, pricao mi "Niko" iz Trebinja :lol::lol::lol:

Brzo lose vjesti putuju, eto to je drug, a i ima svakakvih na cesti danas ;)

Član
ma ima... al nema svaki dan da neko povrijede il ginu...

vamo su strogi na brzinama... brzo vozis + velike kazne = oduzimanje auta...zato ima manje udesa i poginulih... + puno su bolji putevi... ;)

Član
Vozači su katastrofa, ne gledaju znakove, retrovizore, ne brinu o ostalim vozačima, samo na seba misle, itd. juče na istom mjestu, ja sam se kretao iz pravca Dračevica prema Mostaru i isto mi se desilo, tj. iz pravca Blagaja, vozač (hablećina ) nije ni usporio, još me gleda, kao, šta je !

Član
kod nas sve "shumaheri"... a naravno i auta "ispravna", ceste ne mogu biti bolje, signalizacija samo takva.... :icon_rolleyes:

BHT Ovisnik
joco1 je napisao(la):
Vozači su katastrofa, ne gledaju znakove, retrovizore, ne brinu o ostalim vozačima, samo na seba misle, itd. juče na istom mjestu, ja sam se kretao iz pravca Dračevica prema Mostaru i isto mi se desilo, tj. iz pravca Blagaja, vozač (hablećina ) nije ni usporio, još me gleda, kao, šta je !

neznam,ja sam vozio oko 20-30km/h ispod ogranicenja i da nisam vidio rotaciju ne bih ni vidio udes,cesta je katastrofa po kiši