Teško povrijeđen motociklista kod Hametove pijace u Tuzli

Teško povrijeđen motociklista kod Hametove pijace u Tuzli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
bio sam sinoc ovdje, strasan prizor brate dragi ... covjek koji je vozio golfa je prije par godina izgubio sina zbog nesrece sa motorom i sad mu se ovo desi, ja vjerujem da ce do kraja zivota proklinjat motore ... neki su ludi sinoc spominjali da je momak preminuo do bolnice al kako vidim ovdje fala bogu jos je ziv ... zelim mu brz oporavak!!!

Član
zna li neko o kome se radi..Kruze price da je Dado sa Bulevara..bivsi specijalac..inace momak ekstra dobar ako se radi o njemu

Član
pise vam gore u textu - dragoslav tanaskovic, u komentarima Dado
dakle vjerovatno je to taj :icon_sad:

ko god da je, sto brzi oporavak

motorista kriv ko bog nema se ovdje sta pricat...jest mu golf uzeo prvenstvo al da je iso 40km/h (kolko je ogranicenje ovdje) ne bi sigurno ovako razbio auto motorom, niti bi motor razbio ovako niti bi on imo teske tjelesne...ja dooooobro znam ovu raskrsnicu i ja bi tom motoristi isto vako uzeo prvenstvo vjerovatno...i nije prvi put da sam kreno kad se neki majmun sa autom ili motorom tako zaleti...ja kad tu vozim brze uvijek ocekujem da ce mi se neko ubacit upravo iz te raskrsnice...covjek je mozda pogledao lijevo-desno vidio nema nikog kreno i onda se ovaj stvorio niodakle...tako da te price o oduzimanju prvenstva prolaza su po meni glupe skroz...a ovdje je 40 zbog pijace, pjesaka, skole i vjerovatno i zbog ove raskrsnice...i da...tom vozacu golfa je sin poginu na skuteru prije mozda 5 godina ispod plavog mosta (pasarele)...znaju ovi iz tuzle vjerovatnom, Music onaj tad 16godina imo il tako nesto...

Član
a to je bio od rahmetli muse malog stari,jbg zelim brz oporavak dadi.a ovaj covjek se ako se moze reci oporavio malo od nesrece sina i zgadili mu se motori i vidi opet njega bas nadje..:icon_cry::icon_cry:

Član
tito_i_partija je napisao(la):
motorista kriv ko bog nema se ovdje sta pricat...jest mu golf uzeo prvenstvo al da je iso 40km/h (kolko je ogranicenje ovdje) ne bi sigurno ovako razbio auto motorom, niti bi motor razbio ovako niti bi on imo teske tjelesne...ja dooooobro znam ovu raskrsnicu i ja bi tom motoristi isto vako uzeo prvenstvo vjerovatno...i nije prvi put da sam kreno kad se neki majmun sa autom ili motorom tako zaleti...ja kad tu vozim brze uvijek ocekujem da ce mi se neko ubacit upravo iz te raskrsnice...covjek je mozda pogledao lijevo-desno vidio nema nikog kreno i onda se ovaj stvorio niodakle...tako da te price o oduzimanju prvenstva prolaza su po meni glupe skroz...a ovdje je 40 zbog pijace, pjesaka, skole i vjerovatno i zbog ove raskrsnice...i da...tom vozacu golfa je sin poginu na skuteru prije mozda 5 godina ispod plavog mosta (pasarele)...znaju ovi iz tuzle vjerovatnom, Music onaj tad 16godina imo il tako nesto...

Momku je tako u mojoj blizini motorista sa brzinom skoro 200 gdje je 60 udario u auto ovaj skretao u svoje dvorište i morao je ležati u zatvoru zbog ubistva jer je motoru presjekao put...nema logike ko još može uočiti motor koji ide 200...naši glupi zakoni i još gluplja policija

fiat_hgt je napisao(la):
a to je bio od rahmetli muse malog stari,jbg zelim brz oporavak dadi.a ovaj covjek se ako se moze reci oporavio malo od nesrece sina i zgadili mu se motori i vidi opet njega bas nadje..:icon_cry::icon_cry:

tako sam ja skonto...

Član
fiat_hgt je napisao(la):

tako sam ja skonto...

nisam ja htio da navodim imena al to je taj!

2 tito_i_partija, ja licno sam imo isti ovakav slucaj sa skuterom prije 2 godine gdje sam se kod jupitera kreto 30 na sat i cojk mi 2 metra ispred smota pred motor i ja opalim ... nisam bio kriv al uopste jer fakat nisam mogo stat ... tako da isto i ovdje je vrlo lahko mogo bit takav slucaj i mislim da nemas pravo pricat ovaj je kriv onaj je kriv vrlo lahko je stari od rahmetli muse mogo prevrnut koju dasku u glavi u tom trenutku pa namjerno izletit cojku, ipak je izgubio sina zbog jebenog motora, neki ljudi na takve stvari reaguju drugcije od drugih ... uglavnom bilo je sta je bilo, steta, po meni, nije bitna (mislim na motor i auto) nit je tolko bitno ko je kriv, najbitnije je da se svi vrate kucama zivi i zdravi i da nema nikakvih bitnih posljedica ... a ostalo sve ce se s vremenom sredit ...

Član
eto ti si pametan pa znas ko je kriv..Sta pricas napamet jbt...nemas pojma o cemu se radi.....kazes mozda?? a mozda je bilo i drugacije a vec osudjujes.....teske tjelesne ima zato sto mu je rebro puklo i probilo pluca....ja sam sa 30km/h pao sa motora i imao teske tjelesne..jesi ikad pao sa motora pa znas kako je???
i

Član
damko je napisao(la):
eto ti si pametan pa znas ko je kriv..Sta pricas napamet jbt...nemas pojma o cemu se radi.....kazes mozda?? a mozda je bilo i drugacije a vec osudjujes.....teske tjelesne ima zato sto mu je rebro puklo i probilo pluca....ja sam sa 30km/h pao sa motora i imao teske tjelesne..jesi ikad pao sa motora pa znas kako je???
i

Padao sam i ja sa 50 km/h pa mi nije nista bilo jesam se malo izgruhao i imao sam pokoju ranu. A ovaj je puno vise od 100km/h isao da razbije vako auto i motor ;)

Član
eto ljudi uradise i uvidjaj i sve,treba nam samo jos pravnik da im dodijeli kazne
manite ba ljudi budalasanja,nije ni bitno sad ko je kriv,bitno je da se dado izvuce i vrati se svojoj porodici

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.