tito_i_partija je napisao(la):motorista kriv ko bog nema se ovdje sta pricat...jest mu golf uzeo prvenstvo al da je iso 40km/h (kolko je ogranicenje ovdje) ne bi sigurno ovako razbio auto motorom, niti bi motor razbio ovako niti bi on imo teske tjelesne...ja dooooobro znam ovu raskrsnicu i ja bi tom motoristi isto vako uzeo prvenstvo vjerovatno...i nije prvi put da sam kreno kad se neki majmun sa autom ili motorom tako zaleti...ja kad tu vozim brze uvijek ocekujem da ce mi se neko ubacit upravo iz te raskrsnice...covjek je mozda pogledao lijevo-desno vidio nema nikog kreno i onda se ovaj stvorio niodakle...tako da te price o oduzimanju prvenstva prolaza su po meni glupe skroz...a ovdje je 40 zbog pijace, pjesaka, skole i vjerovatno i zbog ove raskrsnice...i da...tom vozacu golfa je sin poginu na skuteru prije mozda 5 godina ispod plavog mosta (pasarele)...znaju ovi iz tuzle vjerovatnom, Music onaj tad 16godina imo il tako nesto...
fiat_hgt je napisao(la):a to je bio od rahmetli muse malog stari,jbg zelim brz oporavak dadi.a ovaj covjek se ako se moze reci oporavio malo od nesrece sina i zgadili mu se motori i vidi opet njega bas nadje..:icon_cry::icon_cry:
tito_i_partija je napisao(la):fiat_hgt je napisao(la):a to je bio od rahmetli muse malog stari,jbg zelim brz oporavak dadi.a ovaj covjek se ako se moze reci oporavio malo od nesrece sina i zgadili mu se motori i vidi opet njega bas nadje..:icon_cry::icon_cry:
tako sam ja skonto...
eto ti si pametan pa znas ko je kriv..Sta pricas napamet jbt...nemas pojma o cemu se radi.....kazes mozda?? a mozda je bilo i drugacije a vec osudjujes.....teske tjelesne ima zato sto mu je rebro puklo i probilo pluca....ja sam sa 30km/h pao sa motora i imao teske tjelesne..jesi ikad pao sa motora pa znas kako je???tito_i_partija je napisao(la):motorista kriv ko bog nema se ovdje sta pricat...jest mu golf uzeo prvenstvo al da je iso 40km/h (kolko je ogranicenje ovdje) ne bi sigurno ovako razbio auto motorom, niti bi motor razbio ovako niti bi on imo teske tjelesne...ja dooooobro znam ovu raskrsnicu i ja bi tom motoristi isto vako uzeo prvenstvo vjerovatno...i nije prvi put da sam kreno kad se neki majmun sa autom ili motorom tako zaleti...ja kad tu vozim brze uvijek ocekujem da ce mi se neko ubacit upravo iz te raskrsnice...covjek je mozda pogledao lijevo-desno vidio nema nikog kreno i onda se ovaj stvorio niodakle...tako da te price o oduzimanju prvenstva prolaza su po meni glupe skroz...a ovdje je 40 zbog pijace, pjesaka, skole i vjerovatno i zbog ove raskrsnice...i da...tom vozacu golfa je sin poginu na skuteru prije mozda 5 godina ispod plavog mosta (pasarele)...znaju ovi iz tuzle vjerovatnom, Music onaj tad 16godina imo il tako nesto...
damko je napisao(la):eto ti si pametan pa znas ko je kriv..Sta pricas napamet jbt...nemas pojma o cemu se radi.....kazes mozda?? a mozda je bilo i drugacije a vec osudjujes.....teske tjelesne ima zato sto mu je rebro puklo i probilo pluca....ja sam sa 30km/h pao sa motora i imao teske tjelesne..jesi ikad pao sa motora pa znas kako je???tito_i_partija je napisao(la):motorista kriv ko bog nema se ovdje sta pricat...jest mu golf uzeo prvenstvo al da je iso 40km/h (kolko je ogranicenje ovdje) ne bi sigurno ovako razbio auto motorom, niti bi motor razbio ovako niti bi on imo teske tjelesne...ja dooooobro znam ovu raskrsnicu i ja bi tom motoristi isto vako uzeo prvenstvo vjerovatno...i nije prvi put da sam kreno kad se neki majmun sa autom ili motorom tako zaleti...ja kad tu vozim brze uvijek ocekujem da ce mi se neko ubacit upravo iz te raskrsnice...covjek je mozda pogledao lijevo-desno vidio nema nikog kreno i onda se ovaj stvorio niodakle...tako da te price o oduzimanju prvenstva prolaza su po meni glupe skroz...a ovdje je 40 zbog pijace, pjesaka, skole i vjerovatno i zbog ove raskrsnice...i da...tom vozacu golfa je sin poginu na skuteru prije mozda 5 godina ispod plavog mosta (pasarele)...znaju ovi iz tuzle vjerovatnom, Music onaj tad 16godina imo il tako nesto...
i