Član
taj vazduh izmedju pumpe i filtera ima skoro svaki i nije ti toliko bitan. odakle si?
hares je napisao(la):ja ti kažem da sam imao tu istu octaviju i tp mi se desilo baš kad je imala 100000,sve sam izmjenjao kao i ti i opet mi nije palila.Nemoj biti tvrdoglav nego otidji kod nekog nek ti izmjeri broj obrtaja anlasera.Ja sam godinu dana hodao od majstora do majstora ovlaštenih servisa mijenjao akumulatore i sl i na kraju je bio kvar od 30 km
milan_corrado je napisao(la):Hajde ja cu ti provjeriti sutra sa mojim jaranom kako je on to rijesio jer je imao isti problem sa skodom kao ti
dule-p je napisao(la):Neko je prethodno vec rekao, ja samo ponavljam STA JE BOLNA TACKA kod tih motora.... NA VENTILE SE NAKUPI GAREZI I VENTIL NE ZATVARA SKROZ I AUTO IMA SLABU KOMPRESIJU.
A kad smo vec kod grejaca, tvoj auto zadrzava grejace tek ispod 5'C tako da mozes da otkacis svaki i on ce upaliti kao mina ako ti je kompresija OK.
lazarevics je napisao(la):dule-p je napisao(la):Neko je prethodno vec rekao, ja samo ponavljam STA JE BOLNA TACKA kod tih motora.... NA VENTILE SE NAKUPI GAREZI I VENTIL NE ZATVARA SKROZ I AUTO IMA SLABU KOMPRESIJU.
A kad smo vec kod grejaca, tvoj auto zadrzava grejace tek ispod 5'C tako da mozes da otkacis svaki i on ce upaliti kao mina ako ti je kompresija OK.
možeteli mi reći imali još neki simptoma sem lošega paljenja ako je kompresija loša:icon_rolleyes: