Teško ozlijeđen 24-godišnji vozač

Teško ozlijeđen 24-godišnji vozač

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
Sinoć se oko 01.45h u ulici Kneza Mihajla Viševića Humskog u Mostaru dogodila teška prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 24-godišnji H.V., vozač Nissan 350Z, koji se prema informacijama koje smo dobili se nalazi na Intenzivnom odjelu mostarske bolnice s teškim tjelesnim ozljedama, te je izvan životne opasnosti.
Nissan350ZKrs.jpg

Nissan350ZKrs2.jpg

Kako su potvrdili za Bljesak.info u OC MUP-a, nakon očevida koji je obavljen, istražiti će se okolnosti zbog kojih je došlo do ove prometne nezgode, u kojoj je vozač, izgubivši kontrolu, iz zasada neutvrđenih razloga udario u rasvjetni stup i drvo.
 
BHT Ovisnik
jucer ga bas opet gledam,dugo mu je i bio,nema ga 2 mjeseca,al hvala Bogu izvan životne opasnosti
 
Član
auuu:icon_eek::icon_eek::icon_eek: majko mila jest se skrsio,sreca pa je ostao ziv,,sto bi moj cale rekao,ziva glava sve namiri,kupit ce novo auto....jest da me nervira s ovom izjavom,ali tako je,jbg
 
Član
pa meni bi bilo zao auta.....al dobro je nek nije momak nastradao....jel tu ima kakva krivina mozda se vukla rucna???
 
BHT Ovisnik
nema,samo pravac od mahale do kruznog toka,al ovdje tocno na pola puta,nije neka duzina,al s ovom zvijeri mogao je nabiti dobru brzinu
 
Član
Drama uzas barem je naucio svoju lekciju na tezi nacin kao i ja ode nissan :icon_cry::icon_cry:
 
Administrator
ma ja... kupe djeci roditelji fina kola nek djeca imaju, kad ima njihovo drustvo mogu i oni... mogu se kola kupiti, ali pamet i zivot nikad.... stvarno zalosno:icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top