Član
Pa kad vec imas dijelove radi generalku.
sve pase samo namontiraj i gas! 22 zuba lanac cini mi sesjeda li ona rupica za podmazivanje lanca tocno, ili treba prepravki i od koliko cm si uzeo...
Radio bi je,nego imam jos nekih sitnica uzeti,pa onda majstora platiti da to sve uradi da valja,a moram auto prvo registrovati,pa onda polaganja imam.Tako da za sada tesko mogu upuštati se u ovo,ali znam da moram ubrzo raditi je.Pa kad vec imas dijelove radi generalku.
Meni su pricali neki,kako sam se prevario sto sam dijelove za generalku uzeo od 533,kazu mogao si od 539 i bio bi ti jaci traktor.Ne znam jeli ovo istina ali ako jeste stvarno sam gresku onda napravio.Od 539 dosta stvari moze na njega
sa 36 na 22 zuba da ne poletisve pase samo namontiraj i gas! 22 zuba lanac cini mi se
I meni su tako rekli cak vele i klipovi i sve ostalo moze od 539 samo zavisi naprijed od onoga kompresora za zrak ima ih bez i sa... i s tim dobijes nesto na snazi kao.Meni s (...).
Vjeruj mi da ne znam (nisam ih ja ni uzimo nego stari mi),vidjecu sutra posto su mi u garazi,i izbacicu koju sliku.A koje si djelove uzimao, koja drzava ih pravi.
Ne znam ni sam sta sve ima,bice slike sutra,u paketu su mi nekom zatrpani.Dijelovi su samo za generalke kupovani,nista busenje stubline i ostalo.ako je kupio samo karike i ostale zeancije to je za generalke
a dijelovi od 539 pasu ako radis specijalu tj. busenje stublina i ostalo tada idu veci klipovi itd itd
Hvala drug kad tako kazes,ovo mi je milo cuti Sad cu je bas morati raditi i onda se nadam da ce moci još dugo sluziti traktor.Dobro je da su njemacki, komsija mi za 539 kupio indijske, nije odradio mjesec dana odmah se pokvario.
Imas ti ovdje finu hrpu dijelova, nabavi te ostale sitnice i radi, bit ce ti traktor ko nov.
Sad je veoma tesko naci njemacke dijelove, samo turski i indijski djelovi, tako da si sretan sto ces na traktoru imat dobre dijelove.