Član
Evo jedna iz 2010e
Inace traktorce je kostalo kao 2 E klase W211.Ajmo sponzoruse gdje ste haha
Inace traktorce je kostalo kao 2 E klase W211.Ajmo sponzoruse gdje ste haha
99% da se prodaje ovaj i uzima nesto manje,zetor 5211 ili mozda novi tafe 42E taj je vec ono pravo, dostojno ce zamjeniti ovog sadasnjeg, a mislis li ovoga sadasnjeg prodavati li ostaviti kao ispomoc ovom?
I ja isto, sad fala bogu imam svoj, cure se ne lijepe za njeg, ali jeste jedna za vozaca hahahahahaHahaha baš!
Kao mali sam vozio djedov traktor i to je za mene bilo jednako da sam se vozio u 911 cabrio!
Od tada ko me god ikada pitao jesam se vozio u kabrioletu odgovarao dam kao iz topa JESAM?
Titovski osjecaj kao djete voziti traktor!
Cuo sam da je tafe 42 jako dobar traktor.99% da se prodaje ovaj i uzima nesto manje,zetor 5211 ili mozda novi tafe 42
Ne radim ja u sumi pa mi ne smeta sto je malo iznad kabine, a ovako dodje fabricki nosac za nju i kad zapne ona se preklopi nesto slicno kao retrovizor u auta.Uuuu dobar pravo, da ti nije ta rotacija visoko postavljena?
nakon cca 5 godina sje***** mi se pila kineska kopija sthil-a iz Robota na onom macu razletjela mi se ona zvijezda, na macu pise profeisonal nesto tako...
Uglavnom pitao u Robotu lik me poslao u servis kao, ja tamo likovi nesto vele ima nema i na kraju nema, gledao orginalni mac on ne odgovara jer onaj utor gdje se podmaziva lanac ne sjeda ok... ima tko kakvu ideju sta stavit kako se domoc ovih maceva od kopije
dobar ti traktor
nakon cca 5 godina sje***** mi se pila kineska kopija sthil-a iz Robota na onom macu razletjela mi se ona zvijezda, na macu pise profeisonal nesto tako...
Uglavnom pitao u Robotu lik me poslao u servis kao, ja tamo likovi nesto vele ima nema i na kraju nema, gledao orginalni mac on ne odgovara jer onaj utor gdje se podmaziva lanac ne sjeda ok... ima tko kakvu ideju sta stavit kako se domoc ovih maceva od kopije