Pricali su mi to morat cu to uradit. Znam na sta mislis.Ako ti iskace iz brzine probaj prvo postelovat onu plocicu dole kod rucice, ne znam kako da ti objasnim, ima na njoj 5 rupa i u svaku upada ona kuglica kad ubacis u brzinu neku, drze je 2 sarafa desetke.
Uslikaj da vidimo i to cudo hehehehehe.trebam i ja uslikat djedovog OLD OLD OLDTIMERA neki masey ferguson .
Pa dobro ti i ne radis puno meni to ode za 3-4 dana.Ma meni cca 15-20liara goriva ode mozda sve skupa u te strojeve malo u frezu, malo u trimer, malo u pilu sve rekreativno Susjed je imao isto 506 trošila mu puno pa kupio dizelku dao skoro cca 4000km, samo nozevi dosli na njoj a isto radi malo, dok ide neka je
Au brate prikolice, ako naleti kakva niva u raspadnutom stanju moram ovo pravit. U kojoj brzini ides kada ti je upaljna vuca na prikolici. Ja bih ga ofarbao moj je isto tako oronuo, ali sam ga malo vratio u zivot. Nego sta ti je ova pedala ispod rucice blokade.
@Dzeniii Da vuku svi, ali ako proslajdra npr. prednji lijevi, automatski ga podpomaze zadnji desni, kontra. Ako se desi da pocnu da saljdraju prednji lijevi i zadnji desni i da pocinjes zapadati, ukljucis mu blokadu i onda istovremeno pocnu da vuku sva 4, malo zbunjujuce ali tako je. Kad je ukljucena blokada ne smije motati, samo pravo pa kud puklo da puklo.