Tegljač pao s vijadukta na osobni automobil, poginuo vozač

Tegljač pao s vijadukta na osobni automobil, poginuo vozač

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Teretno vozilo palo je jutros oko 8 sati s vijadukta Konj na autocesti Rijeka - Zagreb na županijsku cestu 5029, a vozač teretnog vozila preminuo je na mjestu nesreće, izvijestili su iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

79044.jpg


79045.jpg


79046.jpg


79047.jpg


79049.jpg


79050.jpg


79051.jpg


79052.jpg


U trenutku nesreće, na županijskoj cesti nalazilo se osobno vozilo, koje je pri padu teretnog vozila oštećeno na prednjem dijelu, ali vozač nije ozlijeđen.Prema prvim podacima, vozač teretnog vozila, R.P. ('79.) obavljao je poslove za građevinsku tvrtku koja izvodi radove na vijaduktu, a nesreća se dogodila dok je upravljao vozilom u kojem je bio građevinski materijal.Još uvijek se ne zna kako je došlo do nesreće. Poslovođa tvrtke za koju je mladić radio, Zvonimir Lipovčak, tvrdi kako R.P. nije bio sklon alkoholu te da to najvjerojatnije nije bio razlog nesreće.Očevid je u tijeku.
 
Član
Jao koju je srecu covjek imao... ja mislim da se prestravio kad mu je taj monstrum pao na haubu...
 
Član
Mozetel zamislit da vam jedno kamionce od 20-tak tona padne na haubu-ovo je stvarno sreca u nesreci.
 
Član
Imao je srece nema dalje, ma niko kao Bog dragi, samo da je vozio 10 km/h vise drama! Al ce imati posledice cijeli zivot! Mozete misliti crnjaka, vozis kad odjednom kamio sa neba! Srce bi mi stalo ndB :(
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top