B bachke Član 10.03.2012 #121 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOAMfUJ3tsc&ob=av3e[/video] Extra snimite malo akcije sa ovim :icon_smile:
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOAMfUJ3tsc&ob=av3e[/video] Extra snimite malo akcije sa ovim :icon_smile:
pukim48 Član 11.03.2012 #122 napravise "pandu" od golfa svaka cast, stretno u nastavku a sto se tice pjesme od DEV...dugo je vec slusam..otkida :icon_smile:
napravise "pandu" od golfa svaka cast, stretno u nastavku a sto se tice pjesme od DEV...dugo je vec slusam..otkida :icon_smile:
C c.f.s. Član 11.03.2012 #124 Hvala svima na podršci i naravno da se vidimo u Gradišci @bachke Hvala,probat čemo:icon_smile: Sad je bila pauza za vikend ali od sutra krečemo ponovno u akciju:icon_smile:[/i]
Hvala svima na podršci i naravno da se vidimo u Gradišci @bachke Hvala,probat čemo:icon_smile: Sad je bila pauza za vikend ali od sutra krečemo ponovno u akciju:icon_smile:[/i]
enesss Legend 11.03.2012 #125 auuu , pa svaka cast neumorni ste , svaka cast za komponente, kako je krov razjeban , sad ce do kraja ,............da nebi cabrio bio :lol::lol::lol:
auuu , pa svaka cast neumorni ste , svaka cast za komponente, kako je krov razjeban , sad ce do kraja ,............da nebi cabrio bio :lol::lol::lol:
nermin suljagic Član 11.03.2012 #126 Danas je nesto grmilo kod nas,ali nije bilo munje,da niste sta probali??? Boga mi,bit ce posla za UGN-kliniku....
Danas je nesto grmilo kod nas,ali nije bilo munje,da niste sta probali??? Boga mi,bit ce posla za UGN-kliniku....
C c.f.s. Član 18.03.2012 #127 update plastičarenje gotovo ... dampiranje ... Malo učvrščivača od kuhane-parene bukve čelije legle na svoje mjesto i ostavljen prostor za dodatne ako zafali Meza se pripremala čisto da vidimo da nismo zahrđali u roštiljanju i gemištima kutija učvrščena i postavljena distribucija za osigurače Remen...stavljen na 180A okvirno stanje
update plastičarenje gotovo ... dampiranje ... Malo učvrščivača od kuhane-parene bukve čelije legle na svoje mjesto i ostavljen prostor za dodatne ako zafali Meza se pripremala čisto da vidimo da nismo zahrđali u roštiljanju i gemištima kutija učvrščena i postavljena distribucija za osigurače Remen...stavljen na 180A okvirno stanje
SoundLunatic Član 19.03.2012 #130 bome opasno :icon_eek: smijem li se i ja rezervirat za slusanje ak se pojavim tamo?
C c.f.s. Član 20.03.2012 #132 SoundLunatic je napisao(la): bome opasno :icon_eek: smijem li se i ja rezervirat za slusanje ak se pojavim tamo? Kliknite za proširenje... Ljubane bilo bi uredu da se pojaviš :icon_smile:
SoundLunatic je napisao(la): bome opasno :icon_eek: smijem li se i ja rezervirat za slusanje ak se pojavim tamo? Kliknite za proširenje... Ljubane bilo bi uredu da se pojaviš :icon_smile:
C c.f.s. Član 21.03.2012 #133 Jučerašnji mali update Možda uskoro zasvira Dr.Zimet odrađuje šablonu za zatvoriti rupe oko kutije dok mu brko asistira zadnji kraj skoro gotov Došao Karlito i pita:Eee lipi moji ide li posa :lol: :lol: Šala šala Evo još koja od danas.
Jučerašnji mali update Možda uskoro zasvira Dr.Zimet odrađuje šablonu za zatvoriti rupe oko kutije dok mu brko asistira zadnji kraj skoro gotov Došao Karlito i pita:Eee lipi moji ide li posa :lol: :lol: Šala šala Evo još koja od danas.