B bokilito Član 28.10.2009 #1 BOJAN 85 PA skoda ROOMSTER 1.4 16V-METAN Trese mi se auto.niko nazna zasto....:icon_sad::icon_question::icon_cry:
BOJAN 85 PA skoda ROOMSTER 1.4 16V-METAN Trese mi se auto.niko nazna zasto....:icon_sad::icon_question::icon_cry:
mirza_90 Član 28.10.2009 #2 bokilito je napisao(la): BOJAN 85 PA skoda ROOMSTER 1.4 16V-METAN Trese mi se auto.niko nazna zasto....:icon_sad::icon_question::icon_cry: Kliknite za proširenje... dobro dosao,a mozda ti je goriwo lose ..............
bokilito je napisao(la): BOJAN 85 PA skoda ROOMSTER 1.4 16V-METAN Trese mi se auto.niko nazna zasto....:icon_sad::icon_question::icon_cry: Kliknite za proširenje... dobro dosao,a mozda ti je goriwo lose ..............
pioneer_09 Administrator 28.10.2009 #3 pozdrav i dobro dosao.... a to sto te muci u vezi auta postavi u temi savjeti, kvarovi :icon_biggrin::icon_biggrin:
pozdrav i dobro dosao.... a to sto te muci u vezi auta postavi u temi savjeti, kvarovi :icon_biggrin::icon_biggrin:
nermin suljagic Član 28.10.2009 #5 pozz i dd M A R E X je napisao(la): Pozdrav i dobro nam dosao,da ti nisu feluge krive Kliknite za proširenje... hehe :lol::lol::lol:
pozz i dd M A R E X je napisao(la): Pozdrav i dobro nam dosao,da ti nisu feluge krive Kliknite za proširenje... hehe :lol::lol::lol: