marko_vw_mk2 Član 29.05.2012 #1 interesuje me može li u golf 2 1.3 benzin da se ubaci tabla sa obrtomjerom. Inače imam običnu tablu sa satom.:icon_smile:
interesuje me može li u golf 2 1.3 benzin da se ubaci tabla sa obrtomjerom. Inače imam običnu tablu sa satom.:icon_smile:
pioneer_09 Administrator 29.05.2012 #3 Kao prvo edituj lokaciju, kao drugo kamaru tema ima sa tim pitanjem na forumu
slaja Član 30.05.2012 #4 moze samo nadji istu, tj dzekove da pasu i moze,, a nije zgoreg da oznaka vdo 920 950 se poklapa sa alternatora zicu za obrtaje i to je sva procedura
moze samo nadji istu, tj dzekove da pasu i moze,, a nije zgoreg da oznaka vdo 920 950 se poklapa sa alternatora zicu za obrtaje i to je sva procedura
dami2580 Član 30.05.2012 #5 slaja je napisao(la): moze samo nadji istu, tj dzekove da pasu i moze,, a nije zgoreg da oznaka vdo 920 950 se poklapa sa alternatora zicu za obrtaje i to je sva procedura Kliknite za proširenje... ne treba nista raditi, ja sam stavljo s obrtomjerom, kod mene je isto 1.3 i nista nisam dovodio, samo skopco i radi sve evo pola god. kako treba
slaja je napisao(la): moze samo nadji istu, tj dzekove da pasu i moze,, a nije zgoreg da oznaka vdo 920 950 se poklapa sa alternatora zicu za obrtaje i to je sva procedura Kliknite za proširenje... ne treba nista raditi, ja sam stavljo s obrtomjerom, kod mene je isto 1.3 i nista nisam dovodio, samo skopco i radi sve evo pola god. kako treba