Ovaj Start izgleda zanimljiv neki klinacpa bas si ga uciganio....
Mozda ovaj klinac iznad tebe nije procitao.. to sto svijetli, svijetli samo kad se otvore vrata.. i tu su samo dvije boje.. crvena ispod nogu i ostalo je plava.. jer ja licno ne volim sareno, a ovo je samo kombinacija dvije boje.I meni je sareno, al ako tebe veseli, ko sam ja da se protivim
izvini,ja sam klinac od 27 godina al ti i dalje vozis vaser,sarenilo,znaci cuning,antituning,trake,sramota,ruglo,bezveze ulozen antitrud....na kojem jeziku da ti objasnim,pomiri se s tim covjece i kraj...Ovaj Start izgleda zanimljiv neki klinac
Sta po tebi znaci uciganio?
Ocito veze, s'vezom nemas. I ne ostavljaj glupe komentare ako nemas postavit kakve slike i rad.
Hajd da si napisao ne svidja mi se, nije po mom ukusu, ja to ne bih nikad uradio i slicno, pa hajd postujem, razliciti su ukusi.. al cuj komentar "uciganio"
izvini,ja sam klinac od 27 godina al ti i dalje vozis vaser,sarenilo,znaci cuning,antituning,trake,sramota,ruglo,bezveze ulozen antitrud....na kojem jeziku da ti objasnim,pomiri se s tim covjece i kraj...
vidi se ko je balavac u mozgu,igras se tu kojekakvim diodicama,trakama,otvaranje vrata,rasvjeta,spejs jebeni satl,i ne mozes me uvjeriti da to nije cuning...a ti kao "umjetnik,tuner,master" zovi se kako hoces,moras biti spreman na kritike i pohvale..ja sam ti lijepo to rekao al mozda vise na zivcen nacin jeer mi je pun k tog jeftinog kicenja jelki....ne moram ja nista znati al evo ti savjet jedan prijateljski,radije skupi novac i uradi pravu profesionalnu stvar,uzmi kvalitetan dio...nadam se da si skontao sta zelim reci..ajd sad gas...Ti mozes imati 40 god, al u glavi si klinac obicni.. citam ja tvoje postove, i sve mi je jasno.
Vrati se ponovo na slike prije nego ista vise napises "jablane jedan", fino se vide dvije boje i pise da se upali kada se otvore vrata... ja znam sta je kod nas po gradu vaser i sarenilo "jablane".. ispade ko god stavi neke trake, to je ruglo, i bezveze? Sta si ti kod sebe uradio? Jedino sto izgleda znas uradit je da naspes goriva, a i to je pitanje, balavac.
Ti bolan ne znas kompjuter upalit, a kamo li spojit obicnu sijalicu ili diodu... i molim te vise ne pisi na ovaj post, jer svojom si izjavom uvrijedio svaki rad i trud, pa i ako su u pitanju diode.. jablane! Jer ovdje fino pise
"Svoj rad i trud podijelite sa nama(sitni radovi, lijepljenje folija i td...)"
Sve ti se ima pravo ne svidjeti, ali tudji rad i trud nemoj vrijedjati.
vidi se ko je balavac u mozgu,igras se tu kojekakvim diodicama,trakama,otvaranje vrata,rasvjeta,spejs jebeni satl,i ne mozes me uvjeriti da to nije cuning...a ti kao "umjetnik,tuner,master" zovi se kako hoces,moras biti spreman na kritike i pohvale..ja sam ti lijepo to rekao al mozda vise na zivcen nacin jeer mi je pun k tog jeftinog kicenja jelki....ne moram ja nista znati al evo ti savjet jedan prijateljski,radije skupi novac i uradi pravu profesionalnu stvar,uzmi kvalitetan dio...nadam se da si skontao sta zelim reci..ajd sad gas...
Pa sta sto se covjeku ne svidja, ima pravo da kaze. I meni se ne svidja, hoces sad i meni reci da sam jablan. Ti spojio diode i popio pamet svijeta?