Član
Svi koji imaju nesto ponuditi za OCTAVIU A5, nek ovdje napisu, bilo sta, enterijer ili exterijer, sto se tice svjetala, stopki, org felgi, sve sto se moze koristiti
tibor987 je napisao(la):fabrika ili aftermarket ? Upoznat sam sa dijelovima za skodu ko tito za yugoslaviu
tibor987 je napisao(la):Opet malkice nejasan odgovor, jer nisi rekao jel trazis serijske dijelove koji su ti popucali, ili aftermarket da uljepsas...
Al evo ti odgovor, za serijske najbolje ti prebrati otpade, daju se vec naci porazbijane Octavianke, a za aftermarket chuning, Autoprizma iz Mostara ti je Tito za uvoz stvarcica od spoilercentruma i miloteca
Preberi spoilercentrum.cz i milotec.de
DSA je napisao(la):kolko je ručka u servisu, jesil pitao?
harisoctavia je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Opet malkice nejasan odgovor, jer nisi rekao jel trazis serijske dijelove koji su ti popucali, ili aftermarket da uljepsas...
Al evo ti odgovor, za serijske najbolje ti prebrati otpade, daju se vec naci porazbijane Octavianke, a za aftermarket chuning, Autoprizma iz Mostara ti je Tito za uvoz stvarcica od spoilercentruma i miloteca
Preberi spoilercentrum.cz i milotec.de
Hvala puno..Imal kakva stranica te firme iz mostara? A zanima me par serijskih dijelova, a ostalo za napucavanje sta je dobro
DSA je napisao(la):Imam ja te ručke, ali ti ih mogu prodati samo u kompletu..sve 4 200 KM..i kod mene se ne čeka 3 mjeseca, dobiješ odmah :123: