SVAKO DOBRO SVIMA

SVAKO DOBRO SVIMA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Zovem se Vinko, rođen sam 1963. i živim na Hvaru. Skupljam NSU motorkotače, a od automobila koje imam najviše mi je stalo do PINZGAUERA kojeg najradije i vozim. Na forumu sam iz razloga što
se na ovaj način rado družim s istomišljenicima i svima koji vole ovakvu temu, a ponajviše što su politika i slične ljudske anomajlije izuzete.
 
dobro nam dosao i ponesi nam malo toplog zraka sa hvara nek nam podari jos koji lijep dan za vozikat...
pozdrav :icon_smile::icon_smile::icon_smile::icon_smile:
 
Član
pozdrav vinko i dodro nam došao , gdje si tačno na hvaru , ja imam kuću tik iznad pokonjeg dola , kakvo je vrime , jel se može kupat :cool::cool::cool:
predstavi nam vozilice ;)
 
Član
Hvala vrlo svima na dobrodošlici i ne iznenađuje me ovakva "kultura" jer sam to i očekivao od ljudi koji imaju sluha za dobro i otkačeno. Vjerojatno me želite bolje upoznati pa da Vam odmah na startu dam na znanje kako nebi baš politiku u svoju butigu, ali ponekad koja kritika glede spomenutih anomalija na ovakvim forumima ne može se izbjeći. Odmah ću se također ograditi od svojih godina i nadam se da zbog njih nećete biti suzdržani u kritikama ako sam ih zaslužio. Dakle, da Vam zadovoljim znatiželju i navedem dio onoga što već skoro 30 godina skupljam i što volim. To su mahom NSU motorkotači i to supermax 250, standard 250, pretis 175, fox 100, prima3, prima 5 itd.,
a imam uz Toyotu xl 1.3 i 2 PINZGAUER -a (benzin iz 76), te je trenutno u pripremi i VOLVO C202, izgleda jedini primjerak (od 500 proizvedenih za civilno-javne svrhe) u ex YU. Još učim o tome autu pa se nadam da ću uskoro biti puno informiraniji. Fotografije ću uskoro postaviti pa ćete vidjeti kako je to vozilo otkačeno ali molim za malo strpljenja. Ja stanujem u Starome Gradu i danas je temperatura mora iznosila 21 stupanj, a ti moj Bokili sad promisli što propuštaš.
 
Dobro dosao i svaka cast na kolekciji, mislim da ste jedan od rijetkih koji imaju tako zavidnu kolekciju ljubimaca. Svako od nas ima svoj ukus, i ovdje se to cijeni. Vozilice obavezno stavite u garazu, da pogledamo te ljepotane.
I jos jednom, velika dobrodoslica, nadam se lijepom druzenju ;););)
 

LSD

Član
svako dobro i tebi sto udje:icon_biggrin::icon_biggrin::lol::lol::lol:
sala , dobro ti nama doso!!!!:cool::cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top