Član
Zato sam otvorio temu da netko tko zna da napise neato o citroenu c4, peugeot 308 i sl..
Ili ovi modeli koji nisu svakidasnji na cesti ds4 5
Imam mene sluzi (W245), imao momak sa foruma namucio oko njega. Da li bi kupio opet, w246 ne bi jer mi je prespora. Ali Mercedes definitivno opet .Jel tko vozi mercedesa b 180cdi prve generacije..?da malo mapise o njemu odrzavanje i sl..
Jeste tako je 1.5dci imo sam ga u Renaultu Megane i u novom Mercedes B Klassi.
Dalje ga stavljaju i u Nissan, Suzuki i Dacu. Mislim da jet to naj savrseni Motor.
https://mlfree.com/renault-1-5-dci-dizel-motor/
Od tih navedenih, svakako je 308 po mom misljenju bolja opcija. Imao sam priliku da ga probam i htjeo sam ga i kupiti, i vjeruj da bih ali jednostavno, ja ne bih mogao podnijeti finasijski dio i pad vrijednosti, pa sam kupio Passata , a ds4 ili 5 to je vec nesto drugo, jer to je kao neka premium klasa, i kostaju mnoge vise, koliko sam upucen, tako da se ne mogu u isti kos stavljati sa ovim navedenim. Kao prednosti i dobre stvari kod 308 naveo bih dobre motore kad je rijec o HDI, enterijer koji nekako mi je "legao", dovoljno prostora, dobra sjedista, i eksterijer je prilicno dopadljiv kao i dimenzije koje su "taman" da se tako izrazim, jer je niti malen niti velik auto.Zato sam otvorio temu da netko tko zna da napise neato o citroenu c4, peugeot 308 i sl..