Član
Zdravo,posto su mnogi hteli da vide moju igracku,koja je izasla iz fabrike jos davne 1996 sa svojih 85 konjica i 1300 kubika i 16 ventilcica,resio sam da stavim neke slike kako su otprilike tekli radovi od kad sam ga uzeo...Odmah da kazem da ne volim neke extreme radove i preterivanje,ali volim kulturno sredjen auto sa dobrom masinicom i naravno,sve na autu volim da pravim sam...evo slike (prvo starije slike):
Ovako je izgledao otprilike kad sam ga uzeo:
a onda sam ja poceo da uplicem i svoje ruke i da sredjujem po malo:
LED plave,rucni rad:
nazad pozicije crvene LED (po 1 komad)
motor je prvo izgledao ovako:
i felge sa bridgestone gumom(ja udarao natpise) 195/50/r15
to je sve izgledalo ovako
onda sam ugradio jos 2 zvucnika nazad i napravio LED osvetljenje za kabinu :
u kabini sam skinuo sve prekidace i tastere i sve gde je bila obicna sijalica i pazljivo sam zamenio LED-om evo nekih slicica:
pa cak i instrument tablu,evo fotke i video:
zatim maglenke cool blue 4000kelvina
onda sam prepravio stare pozicije,tako sto sam dodao vise dioda,i prepravio sam i STOP svetlo:
zatim sam napravio ++angeles'' za maglenke:
zamenio filter pecurkom i malo sredio motor(sada je ispoliran ali na ovim slikama nije bio)
i onda sam resio da ga farbam,posto mi je metalik malo dosadio:
i na kraju proradio malo na zvucenju:
i to je to...radilo se puno toga oko auta ali sam ovde napisao ukratko..za ljubitelje mog auta posetite http://www.tuningstyling.net/forum/index.php?showtopic=23255&hl=suzuki
i jos jedna slika :
i jos jedna slika :
ovako je izgledalo ozvucenje dok nisam sve lepo sredio..sada se ne vide ovoliki kablovi i wufer je stao u gepeku,ali na zalost nemam sliku sada da postavim...
Ovako je izgledao otprilike kad sam ga uzeo:
a onda sam ja poceo da uplicem i svoje ruke i da sredjujem po malo:
LED plave,rucni rad:
nazad pozicije crvene LED (po 1 komad)
motor je prvo izgledao ovako:
i felge sa bridgestone gumom(ja udarao natpise) 195/50/r15
u kabini sam skinuo sve prekidace i tastere i sve gde je bila obicna sijalica i pazljivo sam zamenio LED-om evo nekih slicica:
zatim maglenke cool blue 4000kelvina
zamenio filter pecurkom i malo sredio motor(sada je ispoliran ali na ovim slikama nije bio)
i jos jedna slika :
i jos jedna slika :