scorpio je napisao(la):mada sad kao svi nesto u fazonu niko negleda.... a kad su se lozili na kasandru i sapunice... hehheh
bravof je napisao(la):da se najezis....:lol::lol::lol:
je li ovo neka zaj*ancija:icon_question:,ja jos nevjerujem da je tema otvorena iz ozbiljnosti...:icon_rolleyes:
.nOKe je napisao(la):bravof je napisao(la):da se najezis....:lol::lol::lol:
je li ovo neka zaj*ancija:icon_question:,ja jos nevjerujem da je tema otvorena iz ozbiljnosti...:icon_rolleyes:
ti ako ne gledas reality show, ovaj ili neki drugi, nemoj misliti da niko ne gleda, za tvoju informaciju SURVIVOR je pored "Operacije trujumf" najgledaniji reality show na balkanu.. tako da suzdrzi se nepotrebnih komentara i nemoj spamati..
I meni je drago da je neko otvorio ovu temu, iako vec predpostavljam ko je pobjedio, jer se nisam mogao suzdrzati pa sam trazio po netu , al nebitno vidjet cemo veceras..
sto se mene tice, moj favorit je Aco, momak je osvojio najvise pojedinacnih imuniteta, i mislim da je .. realno zasluzio da pobjedi..
takodje me jako nervira, u reality showu kao sto je ovaj, sto uvijek pobjedjuju najveci seratori u manipulatori, nadam se da se to ovaj put nece desit, jer realno.. vesna ni 1% nije zasluzila da udje u finale pored recimo Nikole, Klemena, Bibija, Pecea i ostalih..
LSD je napisao(la):ACA mi je favorit ali mislim da iako je zasluzio da nece pobijediti....mislim da je Vesna pobjednik
GTI 16V je napisao(la):LSD je napisao(la):ACA mi je favorit ali mislim da iako je zasluzio da nece pobijediti....mislim da je Vesna pobjednik
Bas se nadam da nije Vesna...to nebi nikako bilo fer s obzirom da se jedva i provukla do finala!
LSD je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):LSD je napisao(la):ACA mi je favorit ali mislim da iako je zasluzio da nece pobijediti....mislim da je Vesna pobjednik
Bas se nadam da nije Vesna...to nebi nikako bilo fer s obzirom da se jedva i provukla do finala!
slazem se s tobom u potpunosti....ali znas i sama kakva je situacia...
nadam se da nisam u pravu i da e Aca car proci
bravof je napisao(la):da se najezis....:lol::lol::lol: