Član
sta da kazem supra je sila,svaka cast care
calibra turbo-žu je napisao(la):moljcu jel?:lol:
dobar stroj prijatelju..
sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????
HrSupra je napisao(la):sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????
Vozit ću race čim ubacim manualni mjenjač,ovako nema smisla vozit.....
sreto je napisao(la):HrSupra je napisao(la):sreto je napisao(la):Auto je stvarno rjetko i cjenim tvoj odabir samo mi nije jasno sto je u osjeku pored staze sto je neizvezes na rejs steta konji da miruju po haubom.razumijem radis za svoj gust al opet???????????
Vozit ću race čim ubacim manualni mjenjač,ovako nema smisla vozit.....
nemoj tako druze onda ce bit nema smisla dok ne budem imo 500-600 konja pa dok ovo pa dok ono dok ljudi izadju sa kecevima gti i voze sta ima veze a steta je da stoji nas neke i zanima kako supra ide a mozda bi neko volio i odmjeriti snage sa tim autom ili barem usporedit vremena.Samo gas i vozi pa nije jedino auto na race-u sa automatskim mjenjacem bilo ih je jos tako da te briga.
calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Evo trkaj se sa mnom:lol::lol::lol::lol::lol: Bice mi cast da izgubim od takvog auta, a ako se zaj*es, pa te poderem, kurcicu se do kraja zivota kako sam odr'o Supru!:lol::lol::lol::lol::lol:
sreto je napisao(la):A ti dinko sklapaj onu munju poceli smo kenjat obojica po forumu a u obojice auto u djelovima:lol::lol::lol::lol:
HrSupra je napisao(la):calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
uvijek prijatelju:icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):Evo trkaj se sa mnom:lol::lol::lol::lol::lol: Bice mi cast da izgubim od takvog auta, a ako se zaj*es, pa te poderem, kurcicu se do kraja zivota kako sam odr'o Supru!:lol::lol::lol::lol::lol:
nemam muda stat s tobom na crtu:icon_smile:
OggyBoy je napisao(la):HrSupra je napisao(la):calibra turbo-žu je napisao(la):samnom :icon_smile:
uvijek prijatelju:icon_smile:
nemam muda stat s tobom na crtu:icon_smile:
E, jbg! Nista od mog plana!:icon_cry: Kako sad da se kurcim da sam nekog uzeo?!:icon_question: Upropasti me, covjece, a taman sam se nadao necemu u zivotu!:lol: