Napisat ću dojmove nakon pređenih skoro 1000 km i povratka kući nakon tri godine. Prvo sam proveo pola dana u policiji dok sam odjavio auto i izvadio probne tablice, odma nakon toga ih zaljepio na auto i na vožnju, napokon legalan i bez straha. Prvi dan proba sam proveo u Zagrebu na cesti, malo ga stiskao i osluškivao kako se ponaša i radi, da vidim jel auto spreman za put u Županju. Sutra se probudio provjerio ulja i tlak goriva, vidim sve ok i krenem kući. Na autoputu sam ga vozio konstantno 140, osim što sam ga par puta stisnio do 250-260. Auto prede, ja zadovoljan, smijem se, kad par kilometara pred Županjom počeo trokirat, mene znoj probio odma.....i sjetim se da su ostale dvije stare bobine na autu, a pošto sam imao već iste simptome, razmišljam valjda su te dvije prdnule. Kupim dvije nove, montiram ih i auto opet počeo radit kao sat, nitko sretniji od mene.
Treći (zadnji) dan proba ga detaljno oprao, lagano skinuo krov, vjetar u kosi i ciglu na gas.
Citav dan sam se vozio, odradio koju trku po danu, a navečer se skupilo još 10-ak hondaša i otišli opet na cestu gdje se inače trkamo i okupljamo s autima. Stao sigurno 15 puta sa dvije Honda Civic eg turbo (jedna navodno 230-240 ks, a druga preko 300), slabiju sam masakrirao, a od jače sam bio malo brži. Tek kad sam stao s tim jačim Civicm sam postao svjestan da auto stvarno dobro ide, jer sam se s tim dečkom u Civicu vozio dosta puta i auto stvarno ubija. Auto će sada do proljeća u garažu, a ja ću do tada odradit još neke stvari koje imam u planu. Evo par slika s okupljanja i dva videa
Poslje utrka na praonici
Video protiv jačeg civica
Ubrzanje od 100 do 200