Snjur je napisao(la):Bome lijepo se to krca fin posao. Samo mislim da se na ovaj set up nikako neces usrecit s inox granom
Ja sam muku mucio s inoxom. Lijepo ga je vidjet ali u praksi samo na N/A to traje
Otkad sam si nabavio "cast iron" lijepse spavam.
Snjur je napisao(la):MA nikako srece stalno pucala, stalno varenje.
Kako sam se tipkao s japancima odmah su mi rekli da odustanem od inoxa jer se necu usrecit i da idem s "cast ironom"
Snjur je napisao(la):Mislim da mi tu u temi od auta imaju grane od inoxa i ova zadnja cast iron. Problem je bio sto znas i sam svi vicni "mestri" ali nitko nije htio dati garanciju da ce grane trajati. Meni nije bio problem platit kad bi znao da ce to trajati. Cak sam dosao u kontak s jednim nasim covjek sto radi u Remusa u Austriji ali sam odustao od inoxa.
Vec sam napravio s njom skoro 10 000 km bez ikakvih problema. Dok s inoxom svako 2000 km bi vec bili problemi tj pucanja, i to obicno na varovima. Stavio sam bio 3 nosaca na turbinu i sve da to bude sto vise fiksno ali nikako srece.
HrSupra je napisao(la):Snjur je napisao(la):Mislim da mi tu u temi od auta imaju grane od inoxa i ova zadnja cast iron. Problem je bio sto znas i sam svi vicni "mestri" ali nitko nije htio dati garanciju da ce grane trajati. Meni nije bio problem platit kad bi znao da ce to trajati. Cak sam dosao u kontak s jednim nasim covjek sto radi u Remusa u Austriji ali sam odustao od inoxa.
Vec sam napravio s njom skoro 10 000 km bez ikakvih problema. Dok s inoxom svako 2000 km bi vec bili problemi tj pucanja, i to obicno na varovima. Stavio sam bio 3 nosaca na turbinu i sve da to bude sto vise fiksno ali nikako srece.
Nadam se da ja naću imat problema. :icon_smile:
Vidim da imaš dva zanimljiva auta, a ne mogu ih naći. Daj stavi linkove tu da ih malo pregledam. :icon_smile: