Sudar motocikliste u Kini

Sudar motocikliste u Kini

Član
Sigurnosna kamera je zabeležila neverovatan trenutak kada je motociklista u punoj brzini udario u kombi na jednoj raskrsnici u Kini, nakon čega je izgledalo kao da je mrtav.
Međutim, uprkos žestokom udaru, zbog koga je leteo i okretao se kroz vazduh, vozač se samo nekoliko sekundi kasnije vratio da proveri šta se desilo s njegovim motorom. Opušteno je otresao majicu, ali čini se da nije pretrpeo ozbiljnije povrede.
Nažalost, to ne može da se kaže i za njegov motocikl, koji se raspao na komade. Dok su automobili jurili pored njega sredinom puta, vozač je delovao kao da ne zna šta da radi. Čak i kada su mu prolaznici ponudili pomoć, izgledalo je kao da on samo želi da odu.
Jedno je sigurno: ako svi Kinezi imaju ovako tvrde glave kao ovaj momak, nije ni čudo što zakon u Kini ne propisuje obavezu nošenja kacige za motocikliste.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UCUn6m2fPaQ?fs=1&hl=sr_RS"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UCUn6m2fPaQ?fs=1&hl=sr_RS" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

evo direct link: http://www.youtube.com/watch?v=UCUn6m2fPaQ&feature=player_embedded
 
Ovako nesta prezivit, moras imati srece ogromne.. A, sta je sa ovim vozacem kombija, cini mi se kao da je jednostavno produzio dalje?
 
Član
almir_gr je napisao(la):
Ovako nesta prezivit, moras imati srece ogromne.. A, sta je sa ovim vozacem kombija, cini mi se kao da je jednostavno produzio dalje?

Vratio se pred kraj klipa, ili to nije on :S
 
Član
ko i svaki kinez napravio kolut u zraku i spao na noge:lol: Onaj sa kombijom je prosao kroz crveno.
 
Član
treba znat upast,njih to od rodjenja uce,kad ih guraju niz stepenice da bi im dali ime:lol::lol::lol:
 
Top