Sud mu zabranio seks jer ima nizak IQ

Sud mu zabranio seks jer ima nizak IQ

Početnik
Sudija Višeg suda u Londonu zabranio je muškarcu, poznatom pod imenom Alan, seks jer je ustanovljeno da ima prenizak nivo inteligencije.Četrdesetjednogodišnjem muškarcu zabranjen je seks jer ima IQ svega 48.
Alan je navodno živio s dečkom, no u sudskoj odluci se navodi da on ima "snažan seksualni nagon" neprimjeren za normalan partnerski odnos, te mu je zabranjeno da nastavi živjeti s dečkom.

Sudija je istakao da je njegov IQ svega 48, te on ne može ni shvatiti svoje postupke.

Psihijatar koji je radio s njim kazao je da bi muškarac bio previše zbunjen ukoliko bi počeo poghađati časove seksualnog odgoja.

Navodno, muškarac je priznao da nema dovoljno mentalnog kapaciteta da bi znao i shvatio zdravstvene rizike koje nosi seks, prenijeli su britanski mediji.
 
Član
hehehhehe samo ne kontam kako ce oni znati da je on sa nekim,nece ga valjda sudija pratiti po cijeli dan :icon_question:
 
Početnik
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:,,,ali stvarno ja nezz koji qrac se sud ima petljat u to,,,to je privatni zivot,,jos malo ogranicavat ce i koliko se puta na dan mozes pos*at i popi*at:D
 
Član
Ružno je reći ali kakvi mentoli danas imaju djecu i kako se ista pate to bi trebalo raditi (psiho testove) svakom ko osniva porodicu...a ovaj derpe bi trebao na psihijatriju da se malo liječi kao i ostali psiho bolesnici...
 
Član
darko13 je napisao(la):
Ružno je reći ali kakvi mentoli danas imaju djecu i kako se ista pate to bi trebalo raditi (psiho testove) svakom ko osniva porodicu...a ovaj derpe bi trebao na psihijatriju da se malo liječi kao i ostali psiho bolesnici...

Upravo sam slično mislio napisati. Dosta je porodica u kojima su oba roditelja mentalno zaostala i nesposobna za normalan život, a izrode u većini slučajeva po 5-oro i više djece. Tu djecu nema ko da usmjeri na pravi put, a roditelji nisu sposobni za to. Kad se profesori u školi potrude oko te djece, kad vide da im ne ide baš najbolje praćenje nastave i da zaostaju, na sam prijedlog da im je potreban specijalni tretman, roditelji se bune: "Nisu moja djeca retardi", a roditelj IQ23 ima i o čemu onda da pričamo. Neka ovo zvuči kako zvuči, ali jednostavno sam imao prilike da se susrećem sa ovim slučajevima i mislim da bi nekim ljudima trebalo zabraniti uopšte da imaju djecu jer ta djeca ne mogu daleko od roditelja, a uglavnom se rode još bolesniji od njih.
 
Član
Nisam znao da ti treba IQ veci od cira na guzici srednjoaustralijske koale, pa da ne znas gdje ga trebas gurnut :icon_rolleyes:
Preglupi ne znaju sta je to, prepametni previse filozofiraju nikako ne guraju....jebote svijet, sve ostade na nama Balkancima da hebemo...

Djeniz Bondrich - Svijet nije dovoljan !

Novi pornic u prodaji, kako shevi Balkanac sa 90x30 mjerama :D (IQ -cm):D
 
Top