VwLove je napisao(la):Evo slika
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3936905938837.2151970.1165509108&type=1
valjda mozete vidjet
guster je napisao(la):odmah u startu da NAGLASIM kako se ovo ne odnosi na OMARA vec opcenio
Kad ljudi shvate da nisu bitne pare ili neke druge nagrade vec pehar kao vid necega prestiznog i neceg sto te izdvaja od ostalih onda ce sve imati svoju smisao takmicenja, nekada prije je bio "fazon" da imas sto vise pehara i osvojenih mjesta u dobroj konkurenciji al danas svi gledaju samo korist, daj ti meni lovu jeb. ostalo i idemo dalje...da se razumijemo i prije se dijelio novac al nikad nije bilo primjedbi na kolicinu ili na nagradu, jbg sto dobijes dobijes (mislim pored pehara) al PEHAR je bio GLAVNI
Jeste teska situacija za sve u drzavi itd al ko ovo ne voli iz ljubavi i ko nije spreman da izdvoji sto se kaze i zadnju marku nije za njega ovaj vid "sporta"
Takmicio sam se godinama i NIKAD nisam dobio novac i NIKAD mi nije bilo zao zbog toga naprotiv uvijek mi je bilo drago vidjet neke ljude i popit koju i bacit suplju sa, pocev od Trize,Ervixa, Piketa i ostalih iz Tz pa preko ludog(pozitivno) Ljuboje i njegovog kecmana onda sve do Modrice i Zoke pa preko Odzaka i Ivice, Benija, Semira itd sa tog kraja pa do Mostara i Ade, Semira (korado), o ovim mojim domacim iz Sarajeva da ne govorim e to su bila vremena
uglavnom da ne idem vise u OFF
SVE CESTITKE NA ORGANIZACIJI, pamet u glavu imate skolu i iduci ide duplo bolji
JD. je napisao(la):super je bilo, prostor je idealan za ovu vrstu skupova jer nema divljanja po parkingu izmedju auta kao inace...
sto se tice organizacije ja nemam nikakvih primjedbi, svaka cast ekipi na trudu, i nadam se da cete opet uskoro praviti drugo okupljanje!
guster je napisao(la):odmah u startu da NAGLASIM kako se ovo ne odnosi na OMARA vec opcenio
Kad ljudi shvate da nisu bitne pare ili neke druge nagrade vec pehar kao vid necega prestiznog i neceg sto te izdvaja od ostalih onda ce sve imati svoju smisao takmicenja, nekada prije je bio "fazon" da imas sto vise pehara i osvojenih mjesta u dobroj konkurenciji al danas svi gledaju samo korist, daj ti meni lovu jeb. ostalo i idemo dalje...da se razumijemo i prije se dijelio novac al nikad nije bilo primjedbi na kolicinu ili na nagradu, jbg sto dobijes dobijes (mislim pored pehara) al PEHAR je bio GLAVNI
Jeste teska situacija za sve u drzavi itd al ko ovo ne voli iz ljubavi i ko nije spreman da izdvoji sto se kaze i zadnju marku nije za njega ovaj vid "sporta"
Takmicio sam se godinama i NIKAD nisam dobio novac i NIKAD mi nije bilo zao zbog toga naprotiv uvijek mi je bilo drago vidjet neke ljude i popit koju i bacit suplju sa, pocev od Trize,Ervixa, Piketa i ostalih iz Tz pa preko ludog(pozitivno) Ljuboje i njegovog kecmana onda sve do Modrice i Zoke pa preko Odzaka i Ivice, Benija, Semira itd sa tog kraja pa do Mostara i Ade, Semira (korado), o ovim mojim domacim iz Sarajeva da ne govorim e to su bila vremena
uglavnom da ne idem vise u OFF
SVE CESTITKE NA ORGANIZACIJI, pamet u glavu imate skolu i iduci ide duplo bolji
guster je napisao(la):Takmicio sam se godinama i NIKAD nisam dobio novac i NIKAD mi nije bilo zao zbog toga naprotiv uvijek mi je bilo drago vidjet neke ljude i popit koju i bacit suplju sa, pocev od Trize,Ervixa, Piketa i ostalih iz Tz pa preko ludog(pozitivno) Ljuboje i njegovog kecmana
ljuboje je napisao(la):guster je napisao(la):Takmicio sam se godinama i NIKAD nisam dobio novac i NIKAD mi nije bilo zao zbog toga naprotiv uvijek mi je bilo drago vidjet neke ljude i popit koju i bacit suplju sa, pocev od Trize,Ervixa, Piketa i ostalih iz Tz pa preko ludog(pozitivno) Ljuboje i njegovog kecmana
jebo tebe ludi ljuboje!jesi cuo!? :icon_smile:
salu na stranu,ali mi tjuneri (da nas tako nazovem)hocemo neki nivo,hocemo mi nesto...
pa ne trebamo mi nista izmisljati,samo treba otici malo na motorijadu ili ti moto susret...
pa tu bude preko 500 motora sto neki bandit,GT,race,crosser,maxi scooter....
nema strogog biranja ko je bolji,ko je ljepsi,vec se samo redaju ko sardine na parkingu pa naglabaju po citav dan...