MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
e ovako zavrsio se i ovaj show, htio bi da zamolim za par objasnjenja od organizatora ako je moguce, pa redom, znaci napisali ste citiram sa eventa "Uplate za takmičenje u Stylu i DB-u će biti 25 km i taj novac će iči u nagradni fond za najbolje na takmičenju!" pa bi zelio da mi objasnite iz kojeg razloga niko na DB takmicenju od prvih mjesta nije dobio nikakvu novcanu nagradu?!
dalje htio bi da dam jedno svoje misljenje i osvrt na danasnji event ok pisalo je 2 KM ulaz na show za POSJETIOCE postujem al se moglo napravit da s takmicarem barem jedna osoba ne placa mislim ako ste pravili show za raju...
zasto je pisalo da event-takmicenje pocinje u 12 kad je pocelo tek u 3 4? nije se nimalo zanimljivo bilo cvarit na suncu bez ikakvog sadrzaja, s tim hocu da se osvrnem i da parafraziram jos nesto...bazen kupanje, gledajuci event mislio sam da ce to biti nesto organizovao od kluba medjutim to je bio samo jos jedan dan na termama koji se placao normalno punom cijenom... hvala na citanju poz
Novčane nagrade su dobili najbolji na stylingu, a zbog lošeg odziva takmičara nismo bili u mogućnosti dati svima novčane nagrade zbog troškova organizacije.
Drugo, pravili smo takmičenja za raju i svi su zadovoljni, a nebi bilo ok da neko plati ulaz a neko ne. I mislim smješan si što praviš frku zbog 2KM, ali džaba uvijek ima tih takvih...
Ocjenjivanje na stylu je počelo u 13h, najavli smo da se ocjenjivanje pomjera zbog kašnjenja nekih takmičara. Nakon sat vremena uslijedila je pauza u kojoj se održao SEXY CAR WASH i takmičenje za publiku (držanje felge) u kojem je pobjednik dobio dvije ulaznice na bazen. Nakon toga se nastavilo ocjenjivanje do posljednjeg takmičara. U pauzi u kojoj su se sabirali bodovi i pisale zahvalnice se održao još jedan SEXY CAR WASH, a čitav dan je svirao DJ.
Obezbjedili smo i šator od 10 metara i šlep prikolicu gdje se mogao naći hlad.
ZNAČI OMARE, ti si htio da ne platiš ulaz, da dobiješ novčanu nagradu, da ti platimo kupanje na bazenu i da ne potrošiš 2km kako bi kupio sok i sjeo pod šator u hladovinu. HA HA HA super si
sandy_mo je napisao(la):
Sta reci, meni je dosta zanimljivo bilo, iznenadili su me pojedini detalji, mada je falilo malo programa u medjuvremenu, Ak Burnout je stigao kuci zadovoljan, nadamo se ubuduce da ce biti jos kvalitetniji i bolji eventi, ovo sto je Omar napisao svatite kao dobronamjerni komentar da dalje napradujete
Uvijek može bolje, al pošto je prvi event u našoj organizaciji mislim da je bilo ok i da će sljedeći biti bolji i popunjeniji
Hvala mostarcima što su podržali, vidimo se 15tog i šteta zbog parking površine što se nisu mogle gume paliti
POZDRAV i vidimo se uskoro