OggyBoy je napisao(la):Kakve veze ima država sa trkama? Ne laprdajte bez veze.
mooamer je napisao(la):pa ima veze i drzava jer zivimo u bih a ne u cro,prema tome odma je i drzava pickin dim!!!!!!a organizatori su prica za sebe,ako ima velike koristi ima organizacije isto kao i drzava ako ima koristi sve moze,et kakve veze ima,ovo je malo politicki al et!!!
ma nekima nema veze zato ih race izadje upola manje od nas,al mi iz zenice,sarajeva,mostara i ovih krajeva ga pusimo!imamo puta do race-a jedno 150-200KM+ostali troskovi!i tebi je to laprdanje!!??
mooamer je napisao(la):pa ima veze i drzava jer zivimo u bih a ne u cro,prema tome odma je i drzava pickin dim!!!!!!a organizatori su prica za sebe,ako ima velike koristi ima organizacije isto kao i drzava ako ima koristi sve moze,et kakve veze ima,ovo je malo politicki al et!!!
ma nekima nema veze zato ih race izadje upola manje od nas,al mi iz zenice,sarajeva,mostara i ovih krajeva ga pusimo!imamo puta do race-a jedno 150-200KM+ostali troskovi!i tebi je to laprdanje!!??
(pa tako i ja sa ovim postom )
Death_beat je napisao(la):mooamer je napisao(la):pa ima veze i drzava jer zivimo u bih a ne u cro,prema tome odma je i drzava pickin dim!!!!!!a organizatori su prica za sebe,ako ima velike koristi ima organizacije isto kao i drzava ako ima koristi sve moze,et kakve veze ima,ovo je malo politicki al et!!!
pa sta ti hoces, da ti drzava placa troskove puta do street race-a?? jbt
bas je drzava cool, napravila je takve uslove da street race moze da organizuje ko god hoce. ako ti smetaju organizatori koji nastoje samo da zarade, budi onda ti njima primjer pa organizuj race bez ikakvih namjera za zaradom, niko ti ne brani...
jbt svi zele samo da seru (pa tako i ja sa ovim postom )