Moja firma radim u intervenciji za njih :icon_biggrin: sad se zovu Securitas.Kad bude okupljanje zvat cu ja sefa da ne zajebava :lol: .ADO MOSTAR je napisao(la):Baza Alarm West-a ili sad po novom kako se zovu je vec par godina na pisti i rade svaki dan i ako je na smjeni neki majmun kojem smeta odmah se pozove na firmu ometanje reda i odmah marice nije se dešavalo ali pošto sam stalno ovde u Blagaju i oko piste ova činjenica mi je poznata jako dobro....
Da nebude sve ovako crno pošto mnogo Vas je u nekim klubovima pa se i ovo moze rijesit kada se bude planirao veci meet samo karatk dopis bit ce cca. 50 auta roštiljanje ovo ono i bila nemogu Vam nista a ni meni jer cu doci....da neidem s teme .....za Street race mozda bude-možda nebude nikad nista netreba sa sigurnosti govorit....
U Mostaru smo poceli sa organizacijom jednog kluba o tome cu vise uskoro napisati u drugoj temi, planiramo uskoro napraviti jedan veliki meet onako u stili test day-a bez semafora, ono kao u dobra stara vremena, spremit vozilice i svak sa svakim na crtu uz izmjerena 402m, pice, rostilj i miris spaljenih guma. O svemu tome uskoro u odgovarajucoj temi, do tada lijep pozdravPorschefan je napisao(la):U Mostaru je već bilo velikih okupljanja pa može i opet, npr. 1. Maj u znaku spaljivanja guma i ćevapa. Stvar je u ljudima .
GTI FAN je napisao(la):Moja firma radim u intervenciji za njih :icon_biggrin: sad se zovu Securitas.Kad bude okupljanje zvat cu ja sefa da ne zajebava :lol: .ADO MOSTAR je napisao(la):Baza Alarm West-a ili sad po novom kako se zovu je vec par godina na pisti i rade svaki dan i ako je na smjeni neki majmun kojem smeta odmah se pozove na firmu ometanje reda i odmah marice nije se dešavalo ali pošto sam stalno ovde u Blagaju i oko piste ova činjenica mi je poznata jako dobro....
Da nebude sve ovako crno pošto mnogo Vas je u nekim klubovima pa se i ovo moze rijesit kada se bude planirao veci meet samo karatk dopis bit ce cca. 50 auta roštiljanje ovo ono i bila nemogu Vam nista a ni meni jer cu doci....da neidem s teme .....za Street race mozda bude-možda nebude nikad nista netreba sa sigurnosti govorit....
Uuu ,ovo bi bilo super,samo naprijd momcisandy_mo je napisao(la):U Mostaru smo poceli sa organizacijom jednog kluba o tome cu vise uskoro napisati u drugoj temi, planiramo uskoro napraviti jedan veliki meet onako u stili test day-a bez semafora, ono kao u dobra stara vremena, spremit vozilice i svak sa svakim na crtu uz izmjerena 402m, pice, rostilj i miris spaljenih guma. O svemu tome uskoro u odgovarajucoj temi, do tada lijep pozdrav