Član
Ma jel tako Redline, cudo jedno je velika profesionalnost kada ti padne softwer na mjerenju vremena! Cuo sam ja za tebe! Organizovao si i obisao jako puno trka !!!! Sve je ovo beze za tebe
RedLine je napisao(la):Dobro Dava ali se barem na utrci na kojoj smo mi radili nije niko prevrnuo,i ja nisam rekao da se trkam u beogradu itd.nego sam rekao da kada se vec pravi neka se napravi kvalitetno kao tamo,dosta od mene raspravljajte se sami!!!
RedLine je napisao(la):Bekir_SA je napisao(la):edo_16v je napisao(la):RedLine je napisao(la):Nisam to rekao,bolje nista nego ista,nego sam rekao da ako se vec pravi taj race neka to bude na nivou a ne neki bezveznjak od pokusaja sa nesrecama,a ako ste za druzenje brate marijin dvor i race koliko hoces isto te dodje,ni dole nije nista organizovanije!!
vidim da si maksimalno negativno nabrijan protiv gerinog kupa. Ja licno kad mogu vozim kad ne mogu i ne vozim i eto. Pohvalim sto je dobro, kritikujem sto je lose. Do sada nisam procitao ni jedan tvoj pozitivan post osim onog kupujem felge :icon_biggrin:
Samo jedva cekam da vidim tu "tvoju" trku ako je bude, pa da vidimo i mi jednom taj evropski nivo i da malo komentarisemo skupa sa tobom.
i ja vala jedva cekam da vidim ut "UTRKU" valjda ce biti trokolica...
Pa sta cekate sad ce utrka u Beogradu pa idite i vidite sta je utrka,p a se jos malo strpite pa idite u Rijeku da vidite sta je trka.Dosta od mene,moj je stav takav kakav jest,jer danas ljudi koje obavljaju svoje funkcije nisu ti ljudi za taj posao!!!
Bekir_SA je napisao(la):Ma ja ba sve sami stranci a svi bosanci...
muha je napisao(la):nego, jel se zna hoce li biti ili nece????
RedLine je napisao(la):Ne mi nemamo nista sa Gerinim kupom!!