Član
Zamolio bi administratore da zakljucaju temu da nebi ovde i krvi bilo
Kao prvo boli me ona stvar za race i koje brzi i kako kome ide auto stavio sam "potpis" samo radi onog divljanja kroz box na kraju samog race-a jer boli mene qurac sto se tebi mjenjac sjebo pa ti prosipas bjes palis gume.Nemogu ja zagrijat gume,kod mene su protekt.najlakse je da dva pametnjakovica iznesu misljenja i da se zakljuca tema.tako slijede izlivi emocija od ovih "brzih" sto misle zavrnu dva sarafa i idu vella havlle,kad na kraju klasa sa 8 ventila,a imaju konja ko' na western filmovima,pa onda dodju i kazu ides na slepi a 17,palis gume,teh neispravan itd,a ja sa vratim sa peharom i lovom a oni opet na sarafanje za klase 8v
sta ima pristojni,ti mi pricaj o bontonu,to sto sam ja divljao moja stvar,kad ti je smetalo sto mi nisi odmah prisao i rekao???moje auto,zavrsen race,pista i ja cu da radim sta hocu.a nisam ni mislio da bi nekog i bolio(ako ga ima) za nekim drugim i da bi pokazao humanost.nego ovuda prosipas socijalu.hajd zdravo decko,nisi ni bio u prici tako da je bolje da me zaobidjes,nisi bitan uopste "tuneru"Kao prvo boli me ona stvar za race i koje brzi i kako kome ide auto stavio sam "potpis" samo radi onog divljanja kroz box na kraju samog race-a jer boli mene qurac sto se tebi mjenjac sjebo pa ti prosipas bjes palis gume.
brate apsolutno se ne iritiram,i on bi zapalio da moze.ja sam palio i moj problem tamam da sam se prevrnuo.svi glume pristojnost,utegnutost ponasanja po forumima a nemogu biti bahatiji.Hhahha covijek palio gume i dobiva ovdije kritike...Nadji mi ga koje bio tamo a da nije palio gume?
Svi ucesnici prije starta su palili gume valjda da prijanjaju bolje uz podlogu?A bogami i po povratku od ciljne linije iza safety cara su palili skoro pa svi gume ne obazireci se da je auto iza njih brat bratu 5 centi odaljeno!!! I naravno su svi palili kad su se vracali na desnoj traci tocno na startnoj liniji kad ih je fotograf slikao i snimao,dosta ucesnika je palilo gume 10 metara prije startne linije i ulicalo bocno na startnu liniju pa?Momak otisao sa peharom i parama makar i na stakama a ostatak suvog k..rca
Nije problem u paljenju guma na startu i 10 metara prije starta to i jeste predvidnjeno za grijanje gume , judima smeta divljanje u parku vozacaHhahha covijek palio gume i dobiva ovdije kritike...Nadji mi ga koje bio tamo a da nije palio gume?
Svi ucesnici prije starta su palili gume valjda da prijanjaju bolje uz podlogu?A bogami i po povratku od ciljne linije iza safety cara su palili skoro pa svi gume ne obazireci se da je auto iza njih brat bratu 5 centi odaljeno!!! I naravno su svi palili kad su se vracali na desnoj traci tocno na startnoj liniji kad ih je fotograf slikao i snimao,dosta ucesnika je palilo gume 10 metara prije startne linije i ulicalo bocno na startnu liniju pa?Momak otisao sa peharom i parama makar i na stakama a ostatak suvog k..rca
Ja sto volim ove napaljene trkace sto se ovako nerviraju a i sam nezna kako su mu se svi smijali kad je palio gume kao ono u fazonu sacu mu dusu izvuc smijesno da smijesnije nemoze bit