Kazem vam nije sve u konjima pod haubom vec u KONJU koji vozi hahahaha
mada prcnem vas sve sve neke masine i konji a svi po 16-17 klasama hehehehe
2-3 puta sam probao sa svojim autom s GPS-om izmjerit vrijeme na 400 m. Bilo je oko 17 sec.Kazem vam nije sve u konjima pod haubom vec u KONJU koji vozi hahahaha
mada prcnem vas sve sve neke masine i konji a svi po 16-17 klasama hehehehe
Bravo intelektualci,sve je jednostavno preko tastature.sto onda nedodjete vi pa pokazete i ljute masine i to sto kazete idu ovako idu onako.a radi cega odes na race?da isprobas auto i to je to.prvenstveno svi koji dodju,dodju radi nagrade pa onda radi ostalog.to sto sam ja imao problem sa autom i nisam vozio klasu koju trebam to nije do mene,al opet nisam odustao i vozio sam,samo sto sam imao ludu srecu i da uzmem prvo mjesto.al sa stock motorom od 118ks i sa samo prvom i trecom brzinom kao i protekt poderanim gumama imati vrijeme 17.1 sa reakcijom od 1.2 to mnogi mogu da sanjaju.i da kiletu jos jednom svaka cast.najslabije auto na trci sa predobrim vremenom ostali svi pametnjakovici nasarafajte te konje pa dodjite i vozite strasna vremena i klase kojim pripadate,toliko od mene!
Nije se odnosilo na tebe,niti na SR ove godine.Bravo intelektualci,sve je jednostavno preko tastature.sto onda nedodjete vi pa pokazete i ljute masine i to sto kazete idu ovako idu onako.a radi cega odes na race?da isprobas auto i to je to.prvenstveno svi koji dodju,dodju radi nagrade pa onda radi ostalog.to sto sam ja imao problem sa autom i nisam vozio klasu koju trebam to nije do mene,al opet nisam odustao i vozio sam,samo sto sam imao ludu srecu i da uzmem prvo mjesto.al sa stock motorom od 118ks i sa samo prvom i trecom brzinom kao i protekt poderanim gumama imati vrijeme 17.1 sa reakcijom od 1.2 to mnogi mogu da sanjaju.i da kiletu jos jednom svaka cast.najslabije auto na trci sa predobrim vremenom ostali svi pametnjakovici nasarafajte te konje pa dodjite i vozite strasna vremena i klase kojim pripadate,toliko od mene!
PotpisNek' si ti odvezao na slepi auto za 17 klasu
Ti si u Mostaru bio jedan los primjer, vozio si neispravno auto i plus si krsio pravila vozeci na protekt gumama... poslije si od muke divljao u parku vozaca, pokusavao zapaliti gume, sta li vec..znaci, objasnio si, i onda u ovoj temi opet pricas o vremenu koje si navodno napravio nekad negdje...