htio sam te juce pitati sta se desilo, al nisam stigao vec ste otisli..
sta je bilo ?
BTW respect za sircin stroj, drago mi je da ste to fino spremili.
Mah, nesporazum izmedju mene i semafor operatora kod pripreme za start... Ja mu mahnuo kao da sam spreman (a u stvari nisam bio) on okinuo semafor, ja se zbunio i trznuo kad sam (neocekivano) vidio prvu lampicu (crvenu), "trznuo" auto 10cm i stao jer sam odmah skontao da smo se obojica malo za*ebali....
Trazio sam ponavljanje starta za obojicu, jer je fakat bio nesporazum al eto, nije ga bilo...
Red light za obojicu i diskvalifikacija na prvoj voznji... Razumijem i to jer da su ponovili, vjerovatno bi onda i neko treci dosao i trazio da se i njemu ponavlja start....
Krivo mi jeste, dosao sam iskljucivo sa zeljom da probam auto i vidim sta sam napravio za 2 godine koliko me nije bilo, htio da pokazem full potencijal auta ali eto, nije se dalo...
Ne zamjeram ni organizatoru, greske se desavaju i ne moze covjek bit vidovit i znati sta ko u kom trenutku razmislja... Posebno na onom suncu koje nas je sve redom spalilo i poooosebno nakon par dana intenzivnog rintanja po pisti, a kako bi nam omogucili onako lijep, dobro organizovan event, kakav smo imali jucer
Nema ljutnje i od srca se zahvaljujem organizatoru na lijepom i dobro organizovanom druzenju !
Jedva cekam popravni i pod istom organizacijom !
Sto se tice stroja, najtuznije u prici je sto sam u stvari prvo ja spremio svoj stroj, testirao na sebi, pa smo onda uradili "copy/paste" svega sa mog auta na Sircin stroj
Al eto, drago mi je da je bar Sirco uspio odvesti bez problema i potvrdio ono na cemu sam ja cijelo vrijeme radio na svom autu. Osjecam se kao da sam ja vozio Pola i pobjedio ! BRAVO Sirco burazere !!!
Sad znam sta i ja da ocekujem od svog auta kad bude sljedeca trka
I posebno mi je drago sto je moja prva (amaterska i na cesti pravljena, bez ikakvih valjaka)
"esso_sa chiptuning" mapa, ispala daleko bolja od SM mape koja je napravljena na valjcima i idealnim uslovima
Sirco se zahvaljujuci samo mojoj mapi, ubrzao skoro pa punu sekundu, i to u 13 klasi. Na kraju je imao vrijeme 12.8 sec
Nije lose za "Mr. 2 dihtunga setup", kako mi neko nekad davno rece haha
Meni ostaje da cekam neku sljedecu trku i nadam da ce pehovi odluciti da prestanu da me prate