Hehe ma ja sam zadovoljan, auto je malo zezalo, nije bas isao kako treba al sve u svemu extra, i kolega Irvin sa Sciroccom je imao nekih malih tehnickih problema ali ipak se pokazalo tko ima vise iskustva i bolje poznaje auto, a i naravno ko je brzi. Naprotiv meni je drago sto je sve ovako ispalo. Par nekih sitnih zamjerki oko organizacije ali nista bitno ni vrijedno spomena. Svaka cast momcima na odradjenom poslu. Vidimo se opet.Bilo je extra,izgorio sam kao da sam se suncao negdje na plazi hehe,zao mi sto je Sandro izgubio od drugog Scirocca turbaka iako je imo savrsenu reakciju cak najbolju na race kako sam mogao da primjetim....Brutalan bmw kockica puca iz auspuha ko iz mitraljeza,crvena Cupra me iznevjerila totalno,2x trke u totalu i odma neki problemi na njoj....sve u svemu savrseno provedena nedjelja
Ovo je race sa starim pravilima, tako da nema stylea i ostalog, cisti rejs... Moglo se uci normalno kao i uvijek do parkinga vozaca gdje je druga kapija, nista drugacije neznam da je ikad bilo. Auta koja nisu za trku osim mehanicara i sl. sto nose opremu nemaju potrebe biti s ovim autima. Tako da ja nemam zamjerke, sve 5 bilo. Takmicara dosta,gledatelja dovoljno. Odlično Jedino sto je u klasi 14 na kraju nesto bilo,nekog psovanja i sl., ali se vrlo brzo rijesilo, ne bi mi jasno zasto.
JA cu samo reci bmw z4 3.0 240hp vs seat ibiza 2.0 8v 115hp hvala i prijatno
Šta je u onoj zvijeri od Pola ?