Član
Jedva čekam :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Dzeniii je napisao(la):znate li da li dolazi marin bulicic sa calibrom
Little Dragon je napisao(la):Ne pocinji tu temu zivota ti :lol:
Little Dragon je napisao(la):Ostri se on od kako sam ja usao na ovaj forum meni je ta prica vise dosadila zato bolje sutjeti i cekati da djela pokazu bit ce zanimljivije
Aditas je napisao(la):Ostavimo okrsaje za nedjelju... nadajmo se obaranju rekorda, red bi bio...
Crta je tu za sve
:icon_exclaim:
esso_sa je napisao(la):Aditas je napisao(la):Ostavimo okrsaje za nedjelju... nadajmo se obaranju rekorda, red bi bio...
Crta je tu za sve
:icon_exclaim:
Pored sve dobre volje da dodjem i dam svoju podrsku ovom eventu sad u Mostaru, sve su prilike da ipak necu doci.... Jednostavno ne mogu stici pripremiti auto do nedjelje, nisam ga stigao ni mapirati kako treba...
Iskreno mi je jako zao jer ovo ce definitivno biti jedina normalna trka u BiH ove godine i treba je maksimalno podrzati ! Ko god moze !
Ekipi iz Racing teama zelim sve najbolje i da obore sve moguce rekorde ! Kako sa dobrom organizacijom tako i sa posjecenosti eventa !
Iskreno, onako moje misljenje, volio bi da posjecenosti, odziv vozaca i pozitivna atmosfera daleko nadmasi evente koji se sada odrzavaju pod "pokroviteljstvom" BIHAMKA !
Na taj nacin bi publika i vozaci najbolje pokazali sta misle o ovim novim pravilima i sistemima koji su nam nedavno servirani !
ZA OLD SCHOOL !
Aditas je napisao(la):Jos malo...