Anais je napisao(la):Klase su po vremenima daki 11 do 17 mislim
emir_89 je napisao(la):kak ce bit te klase, a duplo manja staza??? objasnite malo laiku...
Anais je napisao(la):quattro je napisao(la):pa jesmol u bosni il nismo . joj hahahhaha 201 m. to treba u historiju zapisat . bosnjo ce napravit ciganlug da je neznam sta . bolje da nema nikako neg 201
Nije bosnjo izmislio 201, prvo se malo informisi ! u susjednoj drzavi postoji cak i 201SR Cup, i to vec odavno !
Anais je napisao(la):Klase su po vremenima daki 11 do 17 mislim
daki je napisao(la):Bogami ja komentarisao, a imam u planu i da ucestvujem i to u dvije klase do 1.4 i u dizel klasi pa ett
Eko je napisao(la):adi_minimalno je napisao(la):Ja eke sto pegla ...pa u sarajevu i okolini nema bolje lokacije... u gradu da se pravi race nije to to a i sve je teze dobiti dozvolu i drzati sigurnost kad dodje desetine hiljada gledaoca!
Da napomenem da je samo ovaj race na 201, ostali su svi na pistama i 402m se vozi..bez panike
moram malo
:icon_evil:
a fakat ako je vec tako mogli ste staviti 30 km uplatu i za Race.. kad je pola staze treba i pola uplate. Al ajd nebitno..vozicu i ovo
IGY je napisao(la):daki je napisao(la):Bogami ja komentarisao, a imam u planu i da ucestvujem i to u dvije klase do 1.4 i u dizel klasi pa ett
e kako li samo imas u planu voziti klasu 1.4 kad nema klasa nego je po vremenima sad
bice da nisi bas dobro upucen