shmajser Član 03.02.2009 #16 2x15 sa najmanje 1000w po komadu i da se spusti frekvencija na 30tak Hz i to je mama
eddo Član 09.02.2009 #24 shmajser je napisao(la): slot je... nije lose... Kliknite za proširenje... najjaci za ovakvih stvari .... svaka cast fakat sam ovako gledo klip: :icon_eek: .... :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
shmajser je napisao(la): slot je... nije lose... Kliknite za proširenje... najjaci za ovakvih stvari .... svaka cast fakat sam ovako gledo klip: :icon_eek: .... :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
shmajser Član 09.02.2009 #25 cek da pojacam probacu jos nesto malo da izvucem flexa, ali ipak to je samo 2x12
eddo Član 10.02.2009 #29 MONTOYA je napisao(la): nekako mi je izgledalo bucnije kod duleta ... Kliknite za proširenje... dulje je duljeeeee ....
MONTOYA je napisao(la): nekako mi je izgledalo bucnije kod duleta ... Kliknite za proširenje... dulje je duljeeeee ....
Fajcag Član 10.02.2009 #30 MONTOYA je napisao(la): nekako mi je izgledalo bucnije kod duleta ... Kliknite za proširenje... sad ja hocu da kazem da sam gledo jedan klip pande, prema kojem je ovo smijesno, panda je crvena al se fakat PUŠE i ISPUHUJE od pritiska...
MONTOYA je napisao(la): nekako mi je izgledalo bucnije kod duleta ... Kliknite za proširenje... sad ja hocu da kazem da sam gledo jedan klip pande, prema kojem je ovo smijesno, panda je crvena al se fakat PUŠE i ISPUHUJE od pritiska...