Stravicna prometna nesreca u Vitezu

Stravicna prometna nesreca u Vitezu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
12.10.2008 oko 16:10 sati u mjestu Šantići kod Viteza dogodila se stravična prometna nesreća koja je odnijela dva ljudska života. U nesreći su smrtno stradali Vjekoslav Galez (1979.) i Ivka Galez (rođ. Strukar - 1950.) koji su se nalazili u vozilu Opel Kadet, a Marinko Dujmović i Silvana Dujmović u VW kombiju zadobili su teže tjelesne povrede.

Prometna.jpg

vitez.info
---------

R.I.P. mama i sin :icon_sad:

Opel je dobro udaren s desne strane, ne znam detalje ali MISLIM da nisu bili vezani, koliko vidim na slici vozacevo mjesto nije toliko havarisano.
Ljudi vezite se! :icon_eek:

Opcenito kod nas u SB kantonu viditi nekog vezanog... isto na bingu dobiti deseterac...

Početnik
veoma zalosno... grehota...

treba zaista dobro razmisljati u voznji... nisu dzaba pravila i propisi... ah, kao da izmislih toplu vodu ovim sto napisah... ali, bas... svi mislimo da smo jako pametni za volanom, da se to nece nama desiti, mi bolje vozimo, mi to znamo, bla bla... dovoljan je samo jedan djelic sekunde nepaznje i kraj...

Član
Ma ljudi auto olako shvacaju... evo vidi ona bomba u FIS-u odnijela jedan zivot... a vidi ovo, trenutak nepaznje i paf ugasise se dva zivota.

Joj sinoc mi idiot presjece krivinu, pola moje strane zauze, sreca moja pa sam vidio sta se sprema, jer je krivinu ispred ove takodjer presjekao, sto se dalo zakljuciti da ide prebrzo i jos jedna sreca moja pa nije bilo trotoara... uh, spomenuo sam mu se familije, bager, zena, djeca i sve...

Član
R.I.P vec sam napisao sinoc na off-u da sam cekao 3 sata u zastoju..(tek kad smo dosli do mjesta nesrece vrate nas kaze nemoze se proci imamo saobracajnu nezgodu s smrtnim posljedicama) reko zurim u sarajevo kaze ili preko zenice na vjetrenicu ili svratite u vitez na kafu pa za jedno pola sata ce se pustati..vraga mi otisli u FIS nedelja zive duse nije bilo inace nedeljom nemas se gdje okrenuti i nakon sat vremena krenemo kad zastoj skroz do fisa..i polako polako polako dodjemo do vjetrenica i preko zenice ga spicimo..i zivi i zdravi dodjemo u sarajevo uzmem sta sam trebao i kuci..kad smo se vracali vidili su se tragovi i stakla je bilo na cesti tamo sa strane nisu sve ocistili.. ovo se sve ljudi otelo kontroli majkemi..

Član
stvarno nedaj boze nikome.. jel mi se cini il su stvarno u kadetu gore na slici poginule osobe.. jos jednom R.I.P

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.