Stravican udes na brcanskoj malti ...

Stravican udes na brcanskoj malti ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tipo16V je napisao(la):
yebem ti tuzlu i bandere
pa shta su te bandere pobile naroda po tuzli to nije normalno
ja neznam shto ih ne pocupaju ... maltene svaki motorista sto je pogino (osim onog sto je u bus opalio) je zavrshio na banderi ... onaj malac na skuteru pretprosle sezone u banderu dole kod irca ... auta ... pa onaj jusuf barchic ... treba to pochupat

prvo, da nije bandera ti majmuni koji su ostali na banderama bi mozda napravili stetu nekom ni krivom ni duznom iz suprotnog smjera...a i da ih se pocupa nasli bi oni u nesto drugo da udare... :D...a barcic nije vrijedan spomena ba....tu mi je cak drago sto je bandera bila...samo dje sam ja bio da pokupim one pare sto su se razletile iz auta :icon_biggrin:

Član
steta za ljude,da je se normalno vozilo do ovoga nebi ni doslo
a bolje je i u banderu nego u u covjeka ili neko drugo auto

tito_i_partija je napisao(la):
Tipo16V je napisao(la):
yebem ti tuzlu i bandere
pa shta su te bandere pobile naroda po tuzli to nije normalno
ja neznam shto ih ne pocupaju ... maltene svaki motorista sto je pogino (osim onog sto je u bus opalio) je zavrshio na banderi ... onaj malac na skuteru pretprosle sezone u banderu dole kod irca ... auta ... pa onaj jusuf barchic ... treba to pochupat

prvo, da nije bandera ti majmuni koji su ostali na banderama bi mozda napravili stetu nekom ni krivom ni duznom iz suprotnog smjera...a i da ih se pocupa nasli bi oni u nesto drugo da udare... :D...a barcic nije vrijedan spomena ba....tu mi je cak drago sto je bandera bila...samo dje sam ja bio da pokupim one pare sto su se razletile iz auta :icon_biggrin:

potpisujem

Član
suvozac je podlegao povredama... imo je samo 24 godine jbg... to sam saznao na UKC-u.... i saznao sam da je momke zaustavila policija kod crvenih 7 i dobili su neke kazne za alkohol i momak koji je vozio rekao je da ce sad namjerno proc kroz sva crvena ko uz inat policiji i par puta proso i ovdje ga docekalo... steta... da je on poginuo pa haj sam se ubio al ubio je suvozaca... covjeka vjerovatno ni krivog ni duznog... momci pamet u glavu

Član
dragi boze. pike ovo nisam znao. strahota ziva. pa vidio sam cojka kad su ga iznosili iz auta. cak sam i klip napravio kad su ga iznosili. vidicu veceras da ga postavim na youtube da vidite i vi kako je to izgledalo.

Član
meni tetka rekla koja radi na gradini... kaze bio stabilan i pri svijesti i citavu noc bio stabilan i prico i u viziti stabilan i odjednom mu poceli otkazivat organiu i u sat vremena umro ni aparati ga ne spasise...

Član
ma strahota ziva prijatelju. joj nedo bog nikom. et jebo mu policija i inat mater vozacu dzaba ubi cojka ....... ***** ti takve ljude .......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.