strasna nesreca

strasna nesreca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Fiesta_Boy je napisao(la):
Faya_M5 je napisao(la):
jel majmun iso niz brdo brzo i kocio samim kocnicama...hljebe...pa dje djeca...
otkud ti ta informacija???

ma ni otkud...al pretpostavljam...zar nisi nikad vidio da niz karaulu ide ko baja sleper...sto li? bas zato sto mora sto vise kocit motorom, pa ga spusti u 2. il 3. i lagano samo dodaje kocnicama...jer bi se inace sprzile...

Legend
kamionu su skroz otkazale kocnice a i valja toliku tonazu zaustaviti kad se
zakotrlja niz brdo.

eee moj Faya pa znas li kako je tesko biti vozac kamiona...pa duge ture pa umor pa sve sto se nagomila...krivo mi je samo da se napada vozac a mozda uopste on nije kriv...razumijes...moglo se desiti svakome da mu otkazu kocnice...i nije nimalo prijatan osjecaj...i plus treba sve to nositi na dusi...kako ce on roditeljima nastradalog djecaka objasniti da nije kriv...NIKAKO---razumis???

Član
i ja podjoh ovo napisat... moglo se svakom desit... pa i na novim kolima kupljenim moze se dogodit greska i da ti otkazu kocnice... da se bogdom nije dogodilo... moje saucesce...

Član
ma ne kazem ni ja da je 100% kriv vozac...al ima i njegove krivice...i kocnice nisu bas obicna stvar, treba pazit oko toga...

Član
eee moj Faya pa znas li kako je tesko biti vozac kamiona...pa duge ture pa umor pa sve sto se nagomila...krivo mi je samo da se napada vozac a mozda uopste on nije kriv...razumijes...moglo se desiti svakome da mu otkazu kocnice...i nije nimalo prijatan osjecaj...i plus treba sve to nositi na dusi...kako ce on roditeljima nastradalog djecaka objasniti da nije kriv...NIKAKO---razumis???

Ne kazem da je znao, AL AKO JE ZNAO DA SU MU LOSHE KOCNICE, sto je vozio onda kojeg qurca? Mi mozemo do sutra nagadjat ko je kriv a ko nije cinjenica je ovo: jedno dijete je mrtvo, i neko mora u zatvor zbog tog a s obzirom da je vozac taj koji je aj da kazemo ubio dijete, on ce i ic u zatvor. Cisto, kratko i jasno ...

...vidi jedina CINJENICA je da se ne zna kada ti kocnice mogu otkazati ma koliko dobre i nove bile...kod mene su isto iz cista mira otkazale nove kocnice,pa sta sada,desava se na srecu ja sam prosao extra...

Član
...vidi jedina CINJENICA je da se ne zna kada ti kocnice mogu otkazati ma koliko dobre i nove bile...kod mene su isto iz cista mira otkazale nove kocnice,pa sta sada,desava se na srecu ja sam prosao extra...

ne znam samo dje ti to dodje, da mogu nove otkazat...daj bolan, pa ne znam kolko da ih forsiras i sve nece otkazat...hoce naravno, ako ih preopteretis...to je opste poznato da kamioni idu lagano niz brdo i koce vise motorom nego kocnicama, jer ne mogu podnijet teret koji je u prikolici...e one ne bi nikad otkazale da ih je normalno koristio, il ako nisu vec bile pri kraju, sto je on morao znat...

Član
al ne buraz kako na novim autima je sve jebena elektronika moze doci do kvraka kako hoces... racunajuci i kamione pod tim... meni je jedan jaran prico jbg neznam kolko je ovo istina zato uzmite s rezervom da mu je se na fabiji pojebala elektronika i da mu nije radilo namjestanje retrovizora i da je otiso u servis i napravili mu to kad je preuzeo auto na magistrali kad je poceo kocit kaze kocnice su radile 10% samo ko kad ti je ugaseno auto i da je proletio kroz crveno nije se snaso da ubaci u manju i da je tako kocio i udario u traotuar popeo se tu i tu se zaustavio... srecom nije nikog bilo ni na semaforu ni na trotuaru... sjecam se kad je to bilo e sad neznam koliko je istina to za kocnice al sve je moguce...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.