Član
Schumi je napisao(la):Namjerno sam temu stavio u obavještenja kako bi je svi vidjeli, a problematika se sama odaje u naslovu. Svjedoci smo pojave sve više prosjaka na semaforima koji stvarno počinju nervirati, a da ne spominjem kako kaljaju ugled naših grad/a/ova .. U Sarajevu gotovo da nema više nijednog semafora a da ih nekoliko nije zaduženo da tu dežuraju, i nekako je lako muškima ali znaju prema ženama biti bezobrazni i nasilni, vidio svojim očima.. Pa sam mislio da se pokušamo usaglasiti oko neke akcije koja bi značila koliko toliko, ja sam mislio neku zanimljivu ideju koja bi bila interesantna širim narodnim masama kad vide.. Konkretno naumpalo mi je da se štampaju naljepnice '' Ne dam marku!'' koje bi ljepili pri dnu na vozačko staklo, nekome možda smiješno zvuči ali meni djeluje kao dobra ideja Da vidimo vaša mišljenja, savjete, prijedloge, da li ima ljudi koji misle da mi možemo išta ovdje uraditi..
P.S. Komentare tipa: Ti ljudi nemaju šta jesti,muka ih natjerala,država ne brine za njih, grehota je, zadržite za sebe
Slazem se u potpunosti stobom...pravo su bezobrazni i to narucito prema zenama,djeovjci...imao sam bash priliku gledati malog ciga kako trazi od jedne djeovjke 1km i ona nema on se odmace uze kamen i poce da je gadza i pobjeze..t:icon_mad: