eMIR_991 je napisao(la):Imam problem na svom Stilu, vraca mu se kilometraza na 77600 svaki put kad predje nesto vise od 80000, bio sam u Volanu, covjek je na godisnjem i valja mi dugo cekat, koje su mi jos opcije, gdje je Tuzli najblizi ovlasteni servis za fiate ? I kome se jos mogu obratit?
MTR je napisao(la):eMIR_991 je napisao(la):Imam problem na svom Stilu, vraca mu se kilometraza na 77600 svaki put kad predje nesto vise od 80000, bio sam u Volanu, covjek je na godisnjem i valja mi dugo cekat, koje su mi jos opcije, gdje je Tuzli najblizi ovlasteni servis za fiate ? I kome se jos mogu obratit?
neko ti je odradio kilometar sat ali nije skinuo glavne podatke u ECU
eMIR_991 je napisao(la):MTR... sta mislis mozel mi ovaj u srebreniku il kod termoelektrane izbaciti pravu kilometrazu?
idosa... Kako se zove taj servis?
adi187... Kazu da je auto stojalo, imam i ugovor i sve, i kod ljudi vam sto sam iso kazu da je u dobrom stanju i da izgleda ko da je stvarno preso oko 77000
Hvala svima
MTR je napisao(la):koja je godina i odakle je auto uvezeno ( ako je uvoz ), jel kupljen nov u BiH ( tesko da jeste al eto ) , koliko ima vlasnika prije ? Sta pise na ugovoru , jel na jednoj stranici ili na tri ?
dellas je napisao(la):nekih 30 hiljada km je prosek u nemackoj puta 7 god, 210000....ne mora da znaci ali ocekuj oko 200