Ma jeste, sve ovo lezi sto ljudi govore, samo je stvar preferenci, konkretno mene intresuje ono zbog cega sam postavio temu a to da svakako nikad nebih razmisljao o nekom golficu pored dosta boljih auta za iste pare jos uvijek necu promjeniti!!!
Hajte ljudi snjeg ce zavaliti pa necemo uspjeti nista isprobati... doduse jedva cekam da padne da mozemo malo driftati
obrtni moment je veci kod tdi kad poredis uni-Jet motor ali kad poredis M-Jet nije.
Famozno je zakucavanje u sjediste kojem se nemozes fizicki suprodstaviti, famozna je elasticnost uprkos nizem obrtnom momentu, gdje u petoj prestizes kao da si u trecoj i naj famoznije je penjanje uz vraca u petoj brzini.......:lol:
A i sto se tice ovih fabrickih karakteristika ovo je radjeno na skoro novim motorima koji nisu ni blizu dobro razradjenih motora, znaci sa sto hiljada auto najbolje sljaka!
Stilo JTD ili Golf IV TDI, samo me to intresuje koji je brzi, ovo prije je sve bezvezno mlacenje po ne provjerenim podatcima i informacijama ali zelimo da vidimo stvarno kako se nose ova dva auta... zamislite koliko ova tema moze nekom pomoci ko se dvoumi izmedju ova dva modela.