lakirer pogodio boju ali fulao jedno 4-5 nijansi
sta da kazem, uopce mi se nista ne da vise ni radit ni sta,nisam zadovoljan, potrosim skoro 400 eura a nisam zadovoljan, nema gore od tog.
i platio sam mu jer nisam gad ,ali kako je noc padala tako nijansa sve gora i sad nemogu prec preko toga.. doslo mi da polupam i branik i njega
dan prije, tj jucer ,rekao mi je cijenu, pristao sam pod uvjetom da bude kako treba,rekao je nema problema
i sad mi na kraju kaze da ja odem kupit boju i da ako ispadne svjetlije ili tamnije da cu mu platit opet isti iznos a ako boja bude dobra onda mu ne trebam nista
DA NE SPOMINJEM ZAZORE...kod kog sam god vidio taj branik SVIMAA dobro stoji, samo meni ne stoji,
ako si fer covjek ,ako nisi sposoban to napravit, fino budi faca pa reci, nemogu necu neda mi se glup sam smotan sam ne vidim, idi dalje trazit i sve ok
NIKAD mi nije bilo tolko zao para nego sad, trosio sam na svasta ali ovo je previse.
pa place mi se jebote
, jutros sam bio sretan ko malo djete prije neg sto cu branik ic montirat a sad imam branik koji stoji nikako koji je razlicite boje