Član
ma onaj kako se zove jbg zaboravio XD
Golf_2_1.6_tdI je napisao(la):KOLEKTOR OD ALNASERA OTISO SUTRA MAJSTORU NA MJENJANJE HVALA VAM SVIMA NA SAVJETIMA UBUDUCE DA ZNAM AKO SE DESI SLICAN PROBLEM ZNAM KOJI SU POTENCIALNI UZROCNICI VEOMA VAM HVALA ZA MOJU MUKU I SAD DA ULETIM KAKO DA SPOJIM DA MI SVJETLE FAROVI KAD OTKLJUCAVAM ILI ZAKLJUCAVAM KOLA XD
ma drug on to hoce preko centralke jer ima neki izlaz PARKING LIGTH, pa da to skopca....elektricar je napisao(la):Golf_2_1.6_tdI je napisao(la):KOLEKTOR OD ALNASERA OTISO SUTRA MAJSTORU NA MJENJANJE HVALA VAM SVIMA NA SAVJETIMA UBUDUCE DA ZNAM AKO SE DESI SLICAN PROBLEM ZNAM KOJI SU POTENCIALNI UZROCNICI VEOMA VAM HVALA ZA MOJU MUKU I SAD DA ULETIM KAKO DA SPOJIM DA MI SVJETLE FAROVI KAD OTKLJUCAVAM ILI ZAKLJUCAVAM KOLA XD
uzmi vremenski relej i spoji, spulu releja spoji paralelno na sirenu ako nemas posebnog izlaza, koristi dva radna kontakta , spoji + preko osiguraca naravno osiguraj sve
zen3dom je napisao(la):ma drug on to hoce preko centralke jer ima neki izlaz PARKING LIGTH, pa da to skopca....elektricar je napisao(la):Golf_2_1.6_tdI je napisao(la):KOLEKTOR OD ALNASERA OTISO SUTRA MAJSTORU NA MJENJANJE HVALA VAM SVIMA NA SAVJETIMA UBUDUCE DA ZNAM AKO SE DESI SLICAN PROBLEM ZNAM KOJI SU POTENCIALNI UZROCNICI VEOMA VAM HVALA ZA MOJU MUKU I SAD DA ULETIM KAKO DA SPOJIM DA MI SVJETLE FAROVI KAD OTKLJUCAVAM ILI ZAKLJUCAVAM KOLA XD
uzmi vremenski relej i spoji, spulu releja spoji paralelno na sirenu ako nemas posebnog izlaza, koristi dva radna kontakta , spoji + preko osiguraca naravno osiguraj sve
a ovo tvoje opisano je najjeftinija za came/leave modul
24ventila je napisao(la)::lol:, vidim ja da ti imaš potencijala ... m50b2x-Suki- je napisao(la):nisi potvrdio da li je u pitanju m50b2x ali evo ja sam bacio bijeli grah (i ako to nije bas 100% pozdana metoda,tarot karte su malo bolej ali ostale mi kuci) pa vidim da jeste ta masina u pitanju :lol:
24ventila je napisao(la):24ventila je napisao(la)::lol:, vidim ja da ti imaš potencijala ... m50b2x-Suki- je napisao(la):nisi potvrdio da li je u pitanju m50b2x ali evo ja sam bacio bijeli grah (i ako to nije bas 100% pozdana metoda,tarot karte su malo bolej ali ostale mi kuci) pa vidim da jeste ta masina u pitanju :lol:
tarote, pozzz samo da javim uspio sam se poigrati s releima i naravno napraviti sve sam pocupo jedva sam vratio....:123: