Bravo 16v je napisao(la):"Seljo Boy"! :lol: Vidio sam i ja taj BMW u Sa. jednom!OggyBoy je napisao(la):Seyo-boy, BMW 7. Seljak je ispis'o i neki stih iz svoje pjesme na vratima:lol: Ne stigoh da uslikam. Naravno, velikim slovima je ispisano i SEYO-BOY:lol:
Macu sam vidjao isto u ML-u!
ArminM je napisao(la):najjaci covjek u zavidovicima(nije estradni umjetnik ili tako nesto,al et) voza aston martina,i jos par strasnih makina,infinity g35,par tuarega,porshe cayene,neki mercedes licno ne znam koja je serija,cini mi se s klasa,oznaku ne znam,hyundai coupe,eto neko ce reci nabrojao si sva auta koja je vozao,ali nije tako,svako koje sam nabrojao ima i sad,vrijednost im je preko milion €,poslikat cu i njih,pa da ubacimo
fandjo30 je napisao(la):Sta onda vozi Dino Merlin ,kad ovaj ima ovoliko
darko13 je napisao(la):LSD je napisao(la):dado posjeduje x6....licno sam sjedio u njemu....
posjeduje i neki S4 i A8....a ferrari je rentan 100% :icon_smile:
Moram se definitivno u muziku bacati pa taj lik pjeva isto ko i mi svi sto neznamo pjevati...j*emti zivot kakvi likovi mlate paru i uzivaju i na cemu :icon_mad:
SašaCRX je napisao(la):ni ovaj lik nije estradni umjetnik ili slicno... bio je jedna cigan u Bijeljini, ubili su ga prije nekih pola godine...Vozao ferrari f430, mercedesa mclaren, audi S8, i nekog belteya...sjecam se da je to bio u dvoristu, a govoro se da je narucio bugattia...
GOLF TZ je napisao(la):ArminM je napisao(la):najjaci covjek u zavidovicima(nije estradni umjetnik ili tako nesto,al et) voza aston martina,i jos par strasnih makina,infinity g35,par tuarega,porshe cayene,neki mercedes licno ne znam koja je serija,cini mi se s klasa,oznaku ne znam,hyundai coupe,eto neko ce reci nabrojao si sva auta koja je vozao,ali nije tako,svako koje sam nabrojao ima i sad,vrijednost im je preko milion €,poslikat cu i njih,pa da ubacimo
sta je taj...vlasnik Monaca...